det bästa med att baka är smeten.





Ny bikini

Åkte ner till stan på lunchen idag med Binaz och Linnea, jag köpte en ny bikini från cubus, tror färgen kommer bli snygg till en riktigt brun bränna!! Nu saknas bara sommaren så att man kan få använda den!

Matteprovet idag gick väl okej med tanke på hur oförberedd jag var, det var många svåra frågor som jag chansade på, men jag svarade i alla fall på allt!

Hörs senare!


Bra Freja!

Har matteprov imorgon, men glömde boken på skolan! Jaja nu har jag i alla fall en anledning att inte plugga! :D
Skoldagen har mest bara bestått av massa prat och skratt med klasskompisarna, inte särskilt mycket plugg där heller.


image description

It's when you cry it all ends




There's no one likes the other
It's in your hands
It lies in all our hands







helvetesjävlaskit

Just nu har jag panik över uppsatsen som ska vara klar imorgon, har jobbat mycket med den och ändå bara hunnit hälften, fuck! håller på att gå under, jag stressar och oroar mej hela tiden för allting.. men vad fan är ett betyg att oroa sig för? vem fan bryr sig om 100 år?


tror de är mest jag själv som har för höga förväntningar, ska sluta med det från och med nu!


orkar inte ens skriva om dagen för den har bestått av plugg, kuuuul va!?! och en ridtur med eila, och ja de gick väl snabbt, och bra, som vanligt ;D

längtar ihjäl mej tills min blivande älskling hoppar ner i brevlådan på onsdag!
tror det blir dom här skalen som ett tag framöver kommer få pryda honom



fast lär väl ha hunnit ändra mej några gånger innan jag beställt dom!




Finns ingen annan som du!


Just the color of the sky

image description

Roligt liv osv.


så otroligt jävla glad!

åkte in till equeens idag och fick med mej ett par pikeurridbyxor hem, nej det var inte planerat! 
jag som hade tänk spara pengar..


Jaja, red iallfall i dom idag och dom var oerhört sköna! helt otroligt men dom ÄR faktiskt värd pengarna! :D

Kotten var så jäkla lugn och fin idag, nu känns de som att vi är påväg tillbaka igen, vilken lättnad och vilken glädje alltså!



googlebilder

älskling!


Det som gjorde min dag var iallfall att jag faktiskt har bestämt mej nu!
har beställt en vit iphone 4s som blir min på onsdag, vilken lycka!


You long for something more

Vaknade faktiskt ganska tidigt idag då startade jag direkt one tree hill och det blev cream cheese chips till frukost haha!

Vid halv 2 åkte jag iväg till stallet och tog en mysig skogstur i snön på Millan, hon var väldigt pigg, men det var ju bara kul!

Har kännt mig skitglad hela dagen, gått runt hemma och nynnat på massa låtar, ni vet som man gör när man är på bra humör. Tror anledningen är att gårkvällen var så jävla grym!! Som sagt, kommer nog aldrig glömma den.

Hoppas eran dag har varit lika bra som min!

Bild från dagens ridtur på lilla Millisen!


Partyyy

Kom nyss hem efter att ha varit på parteey! Asså seriöst sjukaste och roligaste kvällen ever!!!
Började lite segt, men det var bra med tanke på att då jag och Binaz valde att dra iväg på egna äventyr som även Linni och Molly hängde med på ett tag!

Haft en grymt jävla bra kväll i alla fall och tror aldrig jag kommer att glömma den!

Här kommer lite randombilder jag och Binaz knäppte under kvällen.

 


den lilla beslutsångesten.

ibland, eller ganska ofta, måste man välja. Eller förrresten, man måste alltid välja. Ständigt står man inför val, j.a.g. b.l.i.r. g.a.l.e.n!

Det är ofta när jag står inför val som jag tvekar eftersom jag tror att jag kommer ångra mig sen. Om jag väljer det ena kommer jag kanske om en dag eller några månader senare inte fatta varför jag inte valde det andra.

Mitt val som snurrar i huvudet just nu är om jag ska köpa en iphone 4s eller inte, jag har pengar, och jag har länge velat ha en, MEN jag funderar på om det är värt de, jag tror att jag i sommar kommer ångra att jag gjort av med mina pengar som jag hade kunnat partajävel för. Låter som en liten grej men jag tänker på det hela tiden haha!

Sen så hör man vissa folk som säger att dom är världsbäst och andra som säger att dom suger, hur fan ska man veta!? Om nån av läsare har en så säg vad ni tycker om den!




Even if you wont say so, it's changed

Längesedan jag bloggade nu, jag veet, men bättre sent än aldrig!
Har nyss bakat chokladbollar som jag ska ta med till skolan imorgon, Binaz ska ha med kladdkaka, sen ska vi sitta och tjocka som vi är så bra på! :D

Apropå tjocka så är det precis vad jag gör nu, äter cream cheese chips och äter marabou choklad! Sitter också och dunkar massa bra musik från min söta nya lilla högtalare som har betydligt bättre ljud än vad man förväntar sig av en sån liten sak. Är verkligen nöjd med den och rekommenderar den starkt! Den heter Jawbone Jambox ifall ni undrade.

Idag hade vi franska på skolan igen, prov igen, gick dåligt IGEN.. Svarade på mindre än hälften av frågorna och dom jag svarade på chansade jag på, sen hade vi massa muntligt idag också, de gick inte precis bättre.. Men jag får kämpa mig igenom franskan och hoppas på att klara E!

Bild på min lilla minihögtalate, så söt!!


Vissa saker bara måste man göra även om dem anses vara onödiga. Det är dem sakerna vi avskyr mest.



en sexsidig uppsats om demokrati på två lektioner = mycket fritid!! eller?
typiskt skvadern, typiskt samhälle, typiskt.

varför valde man samhälle där allt går ut på att skriva uppsatser? Borde valt ledarskap, eller tillochmed natur verkar ha det bättre. Vår lärare har förbjudit oss att jobba med uppgifter över helgen, men vad ska man göra när man måste skriva en uppsats och endast har två lektioner på sig?
Vi har ett häfte på 55 sidor att ta information ifrån, det tar ju en vecka att bara ta sig igenom det.


Idag fick vi också en uppgift som var att vi skulle skriva en uppsats om våra framtidsdrömmar som skulle vara tre-fyra sidor, på engelska, och vi hade en timme på oss! en omöjlighet.

Bara ta och sätta igång med demokratiuppsatsen då, jag orkar inte!
Men imorgon är det fredag, fyhelvete vad skönt, ni anar inte! fast juste, jag måste ju ändå plugga i helgen. Glädjedödare.


do it like i do!


the botten is nådd

känner att bloggen har nått botten. Ingen av oss har något vettigt att skriva om, den tar tid av den lilla fritid vi har, headern är somrig och resten är vintrigt, och vi får aldrig tillfälle att knäppa ny bild, statistikantalet är inte på topp, inget är som de har varit.

Jag vågar nog påstå att i det läge som vi är nu skulle dem flesta tröttna och bloggandet skulle avta, ta en paus, eller stänga ner den helt.

Men inte vi! Vi får då och då speciella kommentarer som gör att man blir oerhört peppad. Även fast statistikantalet just nu inte är på topp, så ser vi att folk ständigt återvänder till den här bloggen för att läsa det just vi skriver och titta på just våra bilder.
Har ni något som ni vill att vi ska skriva eller tipsa om så säg till!

Vet inte vart jag ville komma med det här inlägget, kanske var de bara en ursäkt till att ha något att blogga om, eller så var de en smitning ifrån pluggandet, nu måste jag dock ändå återvända till mina otroligt dåliga engelska glosor.

Vi ska försöka bättra oss, måste bara få tid, och skaffa lite inspiration!





Tråkigt!!

Vet att uppdateringen har varit rätt värdelös, i alla fall från min sida! Men har ändå inte haft något att skriva, känns som jag typ bara skriver om massa plugg hela tiden och det måste ju vara skittråkigt att läsa om!
Måste försöka skriva intressantare inlägg känner jag.

I alla fall har dagen INTE bestått av plugg haha, jag har mest bara ätit chips och kollat på one tree hill, och nu kom jag på att det inte precis är så rolig information heller så jag skiter i de!

Kan i alla fall skriva att mina Jawbone-högtalare äntligen kom idag, testade dom lite förut och jag är skitnöjd!! Kommer bli perfekt att bära omkring på i sommar, batteritiden är 10 timmar så det är ju skitbra! Jag valde i alla fall dom röda, kan lägga ut bild på dom imorgon för nu ska jag sova.

Godnatt :D


just like a shot of pure gold

faaan vilken grisdag! Först ett förjävla jobbigt matteprov på skolan och sen frös jag till en isbit då jag red electra ute.
Inte lätt att vara ryttare på vintern.


Har iallafall nu tinat upp efter en varm dusch och tänker bara chilla resten av kvällen, skönt med en pluggfri kväll kan jag lova!



ha en bra kväll!



I wish nothing but the best for you



skitdag, struntar i provet jag har imorgon och slänger jag i sängen och tittar på tv istället!
 


tjaaaa

Eila heter jag och har en egen blogg som jag tycker ni ska läsa ;)! ville bara säga det. Tycker agnes och frejas updatering är lite kass just nu, så vill ni ha nått att läsa kan ni ju kika in ( min är ju lite bättre då;););););)) men den här är ju oxå kung, efter min.
tycker iallafall att ni ska kika in på min blogg ;) eilaochnelly.blogg.se
bjuder på lite bilder så länge!
~eilaa

As we ran from the night

Sitter och skriver på romananalysen, känner att det borde vara dags att sova snart med tanke på att det är skola imorgon.
Känns väldigt lovande att jag har franskaläxa tills imorgon, men ingen aning om på vad! Bra Freja! :):):)

Ajaa godnatt allihopa (särskilt du Linni!)


älskade kottis!

Igår hoppade jag först min söta häst för inger.
Red fram utomhus och gick sedan in i ridhuset och hoppade. Hängde löst några gånger kan jag ju klart säga, han var på sitt glada och galna humör.. På slutet blev han iallafall lugn och fin och vi fick till några riktigt bra språng!










Efter de körde vi en liten photoshoot påväg till hagen! ;D




hur jävla hopplöst de än känns ibland så kommer jag aldrig låta någon få ta dig ifrån mig!



Kvällen blev helt okej med lite folk hemma hos rasmus :D

Nu sitter jag med nyfärgat hår och ångesten över matteprovet jag har på tisdag kommer krypande, seeya!


I don't mind at all

Binaz åkte nyss hem, igår hade vi en mysig filmkväll, vi såg på 4 filmer igår och en imorse. Bland annat så såg vi på the human centipede II, det var en vidrig jävla film, lätt äckligaste filmen jag någonsin sett!
Idag måste jag skriva en romananalys om en bok jag inte fattade ett skit om.. Får väl chansa mig fram!
Hahah bjuder på en bild från Binaz blogg när vi satt och spelade kort!
image description

lördagkväll



arkivbild


Drar iväg på poker/filmkväll med massa fina vänner!

ha en bra kväll! :D



Snel hest

Red ut med Emilia nyss, hon red Jazzi och jag red Millan. Jazzi var på bushumör och stog nog mer på bakbenen än på alla fyra.. Tur att Emilia är van haha!

Kollade även på Emilias hund Olivias valpar som bara är någon vecka gamla, så söta så man smälte på en gång! Vill ha allihopa.

Ikväll kommer förhoppningsvis Binaz hit så ska vi ha en mysig filmkväll med chips, godis och massa filmer, mysigt!

Bild på Emilia och Jazzi idag!


Hahah..


vi två kan aldrig börja om igen.


allt var så jävla mycket bättre förut, hur fan kunde allt försvinna påengång? fanfanfan

åker iväg till stallet med freja och hanna om bara ett litet tag #hoppgruppen

Ikväll tänker jag slänga mig i sängen, lägga mig under ett varmt täcke, slå på One tree hill och stanna där!
Imorgon kväll hittar jag och mina fina vänner förmodligen på något roligt men idag känner jag för att bara ta det lugnt,
less på skolan utabarahelvete!
less på att behöva ta beslut och välja massa saker, det kan ju vara det absolut värsta som finns, man ångrar alltid de man valt!





Mini-freja

Bilder på en lite mindre Freja! Vad säger ni, är jag mig lik?

 



image description


kommer aldrig låta dig få se mig svag

Sitter och skriver en presentation av mej själv, på tyska...
Har haft en endaste tyskalektion på gymnasiet och ska imorgon hålla ett tal på tyska inför hela gruppen, som för övrigt både innehåller ettor och tvåor från flera linjer. Inte helt nöjd med den uppgiften!
Synd att google translate kan ännu mindre tysk grammatik än vad jag kan.


Klippte ju mig som sagt igår. Håret var inte så slitet som jag trodde, så behövde inte ta grismycket iallafall! Men tre-fyra centimeter av mitt älskade hår är borta så de är klart jag känner skillnad.
Aja, det växer snabbt!

Så länge det är platt känns det okej, alltid lika spännande att se hur de blir då de är lockigt!


my hair right now


Vill ha sommar NU

Nu har alla affärer börjat få in vårkläder, bikinis osv. Nu kan det gärna få bli vår!!
image description

haircut

i över ett år har jag gjort allt för att slippa klippa mej, har verkligen försökt undvika det eftersom jag vill behålla längden jag har på det just nu! Meenn, nu har jag insett att det faktiskt verkligen behövs..

Så idag drar jag och frida med våra slitna hår och klipper oss. Tänker tvinga min frisör att bara ta pyttelite även fast de kanske behövs mer. Klarar inte av att see mig själv i kort hår, usch!




You turn me back into myself

Haft en riktigt lugn dag, blev klar med alla inlämningsuppgifter som skulle vara inne igår så jag tog en välförtjänd pluggfri dag! Har istället ätit choklad och kollat på one tree hill, har också hunnit fixa massa ny musik till telefonen!

Bild från i somras, för tillfället längtar jag till sommaren mer än vanligt, får hoppas att det inte dröjer allt för länge tills den är här.


photoshoot

skrev igår att jag och freja hade planerat in en photoshoot idag med freja fick förhinder, drog därför med mig med syster ut och fotade.

Här får ni en massa egobilder från dagen haha!

fokuset hamnade lite fel haha!















Genetikuppgift inskickad

Har precis skickat in min genetikuppgift som jag kämpat med hela dagen och gårdagen, trodde det skulle kännas mycket bättre än såhär att bli klar, men det känns faktiskt förjävligt. Tror aldrig jag varit såhär missnöjd med en uppgift förut... För det första så blev den bara 3 och en halv sida när den skulle vara ca 5 och för det andra så kändes det som om jag bara ordbajsade hela uppgiften, skrev liksom inget vettigt!
Imorgon är jag ledig från skolan, men jag ska spendera hela dagen åt en historiauppgift, kul..

Jaja kanske inte så intressant att läsa om allt mitt plugg och sånt, men har inget annat att skriva om, är på alldeles för dåligt humör!
Godnatt alla bloggläsare!
Några bilder som beskriver mitt humör ganska bra :):):)
Weheartit
image description

är söndagar menade till att plugga..?

det lyckas iallafall alltid bli så att man blir tvungen till att göra det..

Min söndag har sett ut som de flesta söndagar brukar göra. Först plugg hela förmiddagen, tråkigt men välbehövligt eftersom att allt ska skickas in idag. Sen en grym ridtur med eila!

Nu håller jag på och gör klart det sista på mina uppsatser, ska bli såå skönt att äntligen få skicka in dom :D
Snart hoppar jag in i duschen och sen tänker jag slänga mig framför tvn och hoppas på att något riktigt bra dyker upp på rutan.

Är ledig imorgon, jag och freja hade planerat in en photoshoot för att blandannat kunna skaffa en ny vintrig headerbild, men freja har för mycket plugg för att hinna med det, den lilla råttan! Får se om vi får tid nästa helg.




jump off

först får ni lite bilder från gårdagens hoppning.
Inte fullt så bra kvalité pågrundav det dåliga ljuset inomhus, längtar tills vi kan börja köra utomhus igen, Det blir mycket bättre bilder plus att man då kan göra roligare övningar och hoppa högre.

Freja!






jag!





Idag har jag tränat kottiiis.
Han vaar pigg och påväg att bli sådär galen som bara han kan bli, men jag hade kontroll över det, för första gången! Jävulskt härligt att känna att jag lärt mej hur jag ska göra när han håller på att börja uppföra sig sådär knäppt, bara kunna ställa sig upp, höja handen men samtidigt lätta på den och lita på att han litar på mej!





Now your just somebody that I used to know

Kolla på den här videon, så sjukt duktiga!
image description

This time I've got nothing to waste

Hade en riktigt kul kväll igår hos Frengen med massa härliga människor! Vi spelade några sällskapsspel och det blev riktigt mycket skratt!
Jag och Binaz missade bussen som gick upp till Frengen så vi bestämde oss för att ta en taxi, för skoj skull liksom, hahah älskar hur spontana vi är! Så vi tog en taxi, blev 100 kr istället för ungefär 15 som det skulle ha blivit med buss, men det var fan värt det!

Idag ska jag verkligen sätta mig in i plugget och försöka göra en genetikuppgift på ca 5 sidor, inte så kul kanske, men jag får ha i tanken hur skönt det kommer bli att bli klar!

Ha en fin dag!


Just a kiss on your lips in the moonlight





Ledig idag, vad jag har gjort till morgonen ser ni på bilderna ovanför haha!
ha en fin dag!




låt honom veta att inget är som förr





Nej en god vän går först
Som finns vid din sida när sommar blir höst


Do see what I see

Idag hade jag min kanske sista Naturkunskapslektion och Historialektion någonsin! (beroende på vad jag väljer att läsa vidare till) Känns riktigt skönt, det är inte direkt mina favoriämnen om man säger så! Rätt skönt att läsa blockläsning ändå, man får liksom saker överstökade på kort tid. Vi kommer bara ha idrott första året också, vilket jag tycker är grymt skönt!

Snart börjar däremot franska steg 3, ojojoj jag som knappt lärde mig någon franska alls på Nivrena, våran lärare var sjukskriven i över ett halvår så vi fick en vikarie som inte ens kunde franska (?) Ganska stört för det gjorde ju att man hamnade efter en hel del. Jaja det är väl bara att bita ihop!

Målade naglarna för någon dag sen, tycker det är snyggt att göra tipparna i någon annan färg! Mina blev blåa den här gången :)


Just nu

Det här är var jag gör just nu, kul? Nääääe inte alls faktiskt...




Hoppas eran eftermiddag blir bättre än såhär, hörs!
image description

Constantly, boy you played through my mind like a symphony..


there's no way to describe what you do to me






Vad fan har hänt med facebook?

det börjar ju likna msn...




picture of the day

Här får ni en bild från dagen.
Hade bara idrott idag, där av idrottskläderna.

Tog bilden från Erris blogg och bilden var uppladdad med den här texten:
Frida tränar nån slags benböjsövning med stolen som uppvärmning innan idrotten. Agnes gör ansiktslyft, väldigt bra för blodcirkulationen i ansiktets muskler som uppvärmning inför rop och skrik på idrotten. Cute.



Hahaha ja vad säger man, äkta skvaderhumor! :D

Nuu måste jag plugga, ha en fin kväll kära bloggläsare!


min häst, han kan han!



en så kallad ögonblicksbild från en film då kotten löshoppades i förrgår!

hindret ligger på 130 cm, och han hade kunnat hoppa bra mycket högre, men för att han fortfarande ska tycka det är roligt nästa gång så avslutade vi på den höjden.

Tänk den dagen han är så snäll så att han och jag kan komma upp på dom höjderna tillsammans, felet är att han tycker de är så jäkla kul så att ibland blir rent av galen då man hoppar honom, ska hoppa för inger igen på lördag, nu jävlar, jag och kotten ska ut på tävlingsbanorna i sommar!


Får se om jag får tid till att lägga upp filmen här i veckan :)




What it takes to come alive

denna tisdag har varit riktigt bra!

Var ledig, spenderade dock dagen med att plugga, fast gjorde de med två fina vänner och en massa gosaker! Då funkar de utmärkt :')

klev upp tidigt, tog bussen med frida till kvissle och vi blev upphämtade av madde, köpte fika på ica och lunch på alforno. Vi åkte hem till madde och pluggade bitvis riktigt bra andra stunder blev det mest skratt, haha men de är så de ska vara :D

Efter det åkte jag till stallet och red ut med eila, jävligt kallt men oerhört roligt!
Tror inte de finns några som pratar så mycket som vi gör på våra uteritter, nästan så vi glömmer bort att rida haha! Och de kan ju inte gå annat än snabbt när man har två galna hästar, underbart!


smalt!!



Don't you come here and say I didn't warn you

Idag blir det plugg plugg plugg, som hela den här veckan kommer bestå utav, kul.. Men kommer bli skönt att få allt avklarat!

Efter skolan idag gick jag omkring på stan med Binaz och hade det kul, måste ju faktiskt göra något annat än att bara plugga också, annars kommer jag aldrig klara den här veckan, kommer plugga ihjäl mig! Det jobbiga blir till helgen, om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara tidsoptimist och tro att jag hinner klart med alla uppgifter, och när helgen kommer så kommer jag att inse att jag måste plugga typ dygnet runt. Nä det vill jag inte riskera så nu ska jag tillbaka till pluggandet, hejdå!
image description

Även om jag gjorde rätt, ja då hittade du fel

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun
men ögonen säger en del och jag vet vad du tänker
jag känner mig feg att jag väljer o kämpa är fel
även om jag trodde att jag givit dig allt så
kommer du med tiden trycka ner mig lite mer
kräva lite mer av mig och även om jag ger dig det
så kommer du ser ner på mig för kärleken är ett spel för dig

image description

livet som liten

usel kvalité, men vafan, jag var ryttare även på den tiden ;)




Nya partyklackar

Beställde hem ett par skor för ett tag sedan, nu har dom äntligen kommit!

Bilden ger dom inte riktigt rättvisa, dom är snyggare i verkligheten tycker jag!

Skulle egentligen haft dom på nyår, men dom hann inte komma tills dess, men det kommer ju alltid fler tillfällen då man kan behöva glittriga 12cm klackar!


Något jag tycker är snyggt..

är röda läppar!

En tråkig färglös outfit, kan med röda läppar bli en partyoutfit, just sayin!
u know u love it!



weheartit

myself



Jag var dum, du var smart, jag var fängslad

Första skoldagen på vårterminen avklarad, faktiskt ganska roligt på ett sett att komma tillbaka till skolan igen, träffa alla kompisar och sånt! Denna vecka kommer dock vara fullproppad med plugg eftersom jag inte gjort nästan något alls på lovet...
Vårterminen betyder alltså att det snart är vår, sedan sommarlov! Hur skönt kommer inte det bli? Sola, bada, hänga på stranden, va med kompisar hela nätterna och hitta på massa kul!
Idag använde jag för första gången tröjan jag beställde från Hong Kong, gillar den massor!
Här får ni en lite suddig bild på hur jag såg ut idag.
Tröja - Beställd från Hong Kong, märket Ocean Drive
Jeans - Cheap Monday
image description

Erri gästbloggar in da house ;)

Heeeeeeeej bloggen! Erri här som skriver, jag går i Agnes klass..tyvärr....... Jaja det får man stå ut med, hon tvingar mig att skriva gästinlägg och shit :( Ne skojjas ;) Tyckte bloggen behövde livas upp lite.. Jag går som sagt i Agnes klass, och jag tänkte berätta lite om mig själv för er som bryr er hihi :')
Jag är en blond fet brud med dinglande fettvalkar och rökandedräkt på högsta nivå, jag bor på östra navet under en bänk. Så nu har ni fått en inblick i mitt lyxiga liv ;) pusspuss på återseende! :*



Här får ni en bild på Ben Bowers, min pappa :) hejdå!!!!!!


tvåtusenelva - tvåtusentolv

klockan är halv 8 och om en halvtimme måste jag gå till bussen, för första gången det här året..

två veckors lov har gått alldeles för snabbt, hela 2011 har gått alldeles för snabbt. tiden rinner iväg.

2011 har nog varit det bästa året i mitt liv, nu när jag tänker efter. På vissa sätt har det ju inte riktigt gått som man tänkt sig, ridsäsongen sket sig, skolarbetet har varit gris jobbigt, allt har känts allmänt tungt många månger.

Meeen faaan vilket roligt år det ha varit, helt sjukt, mina vänner är dem bästa, ni anar inte, det är dom som har gjort mitt år så underbart jävla kul! ingen nämnd ingen glömd, jag älskar er!

Har ångest över att en ny termin börjar idag, efter den här terminen är det bara två år kvar. känns ganska bra ändå!

Nu måste jag verkligen fortsätta fixa mig innan jag tar mig ut i kylan,
ha en fin dag


Ni får en massa arkivbilder från 2011!!






image description
image descriptionimage description




VILL DU HA FLER BESÖKARE TILL DIN BLOGG???

Om du vill ha tusentals fler besökare till din blogg borde DU klicka in på den här länken!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=agnesochfreja

Bloggtrafik är helt gratis och garanterar dig fler läsare! Det funkar, så ta chansen :D




Too much time spent on nothing.

Vaknade klockan 4 idag, jag som skulle ställa tillbaka dygnet. Hade tänkt spendera dagen till plugg, men vad gjorde jag istället? Jo kollade på one tree hill hela dagen, så onödigt!! Blir så less på mig själv, kan aldrig ta tag i någonting längre, slö är vad jag är!
Måste skärpa mig.
Gymnasiet blev väldigt stor omställning jämfört med 9an, jag tror fortfarande att jag kan ta tag i allting sista kvällen, men det funkar ju bara inte!


Nu ligger jag i sängen och kan inte somna, vilket inte alls är konstigt med tanke på hur mycket jag ställt om dygnet... Jag ligger bara och tänker, jag tänker på hur saker hade kunnat vara.
Vet ni att min mamma och storasyster krockade idag, när dom var ute och övningskörde. I en korsning, dom körde rakt in i en annan bil som då körde rakt in i ett trafikljus. Vet inte riktigt hur det hela gick till, vet bara att det blev någon sorts missuppfattning.
Ingen skadades allvarligt som tur var, förutom bilen som är helt förstörd. Både Eila och mamma var ändå tvungen att åka till sjukhuset för att röntga, det kan ha blivit skador som inte är synliga.

2/3 sekunder... Det är så mycket snabbare Eila hade behövt köra för att varken hon eller mamma kanske inte skulle ha överlevt. Det är konstigt att tänka så, min morgon hade lika gärna kunnat blivit en mardröm, jag hade lika gärna kunnat vakna upp till meddelandet om att varken mamma eller Eila fanns längre. Vet inte hur jag skulle klarat det... Man tar så himla mycket för givet! Att familjen och andra nära och kära alltid kommer finnas där, man är liksom medveten om alla sjukdomar och olyckor som händer, man läser om det och ser det på tv dagligen, men tanken slår en aldrig att det faktiskt kan inträffa för en själv. Man tror att man är osårbar, men så är det ju inte! Idag hade det lika gärna kunnat vara min mamma och syster som man hörde om på tv! Så nära var det... Tänk ändå vilken tur i oturen dom hade!

Man borde aldrig ta sina nära och kära för givet, en dag finns de inte längre. Då vill man inte ångra att man inte uppskattade det man hade!

Nu blev det lite rörigt, men kände bara att jag behövde skriva av mig, ska väl göra ett seriöst försök till att sova nu, klockan är ställd på 10 för nu ska jag faktiskt ställa tillbaka dygnet om jag över huvud taget ska ta mig upp till skolan på måndag!

Godnatt allihopa!


Fotade tävlingar osv osv

Bilder från helgens tävlingar i Vemdalen och Klövsjö.
Bland annat så var Gustav med och tävlade mot över 100 andra åkare, grymt!

Fredag, Slalom!









Lördag, Storslalom!







Ni får lite bilder på annat också! :D




mojje fick också åka, så jävla söt, nästan så man smälter!








Imorgon rullar vi hemåt igen, ska bli dunderskönt men man har ändå den lilla ångesten att skolan faktiskt börjar redan på måndag, usch!



Bilder från nyår

Här kommer massor av bilder från nyår!


Jag & Linnea



Kajsa, Jag, Linnea & Binaz






Fina tjejer



image description

GUUUUUUULD!

Jag antar att de inte är så många som missat att sveriges juniorer tog VM-guld i natt!
fattarni att Sverige är bäst i världen, mäktigt!

Hade bestämt mig för att för att se matchen som gick 02.00, trots att jag skulle upp tidigt.
Kom på den smarta idén att jag skulle lägga mig tidigt och ställa klockan på två så att jag skulle tjäna några timmmars sömn. Lättare sagt än gjort!

Somnade vid halv tolv och när klockan ringde vid två var jag så gott som död, meeenn pallrade mej upp ur sängen och höll mig vaken till en spännande match.

Halv 6 somnade jag äntligen igen och klockan ringde halv 8. Förstår ni hur trött jag är nu med 4 och en halv timmes sömn i kroppen?!?


men det var de fan värt, inte en match man ville missa!






Bilder från dagen!!

Här får ni några otroligt snygga actionbilder direkt från vemdalen!


Per

Gustav

Per

Bra jobbat Per hhahaha!


Godmorgon

Vaknade vid halv 4 idag! Känns så konstigt att vakna när det redan är mörkt, blir helt fel.. Somnade vid kanske 20 i 3 igår, alltså sov jag nästan 13 timmar! Skönt.

Nu ska jag bara lägga över lite sista musik till telefonen sedan SKA jag sätta igång med allt plugg en gång för alla! Måste övertala mig själv att det är kul annars går det inte!
Ni får ha en fin dag!
Arkivbild
Foto: Johanna Nordlander
Modell: Jag
Kofta & Linne är från Cubus, mössa och vantar är från Glitter.
image description

Bowling

Ikväll var jag och bowlade för första gången på 2 år, tro det eller ej men jag vann!! Jag var där med Philip, Madde och Frida, efter bowlingen åkte vi en sväng till mcdonalds och klantig som man är ramlade man pladask rakt ner i slasket när jag hoppade ut ur bakluckan på maddes moppebil, kan bara tänka mig hur kul det måste sett ut! Genomblöt blev jag i alla fall hahah!

Tidigare idag var jag och red med Emilia, vi red ut på Millan och Jazzi, tog en lugn skritt och trav-tur i regnslasket.

Nu är det i alla fall one tree hill som gäller och imorgon blir det bara massa plugg! Kulkul..

Bild från nyår


true true

"Att vara kvinna är mycket svårt, då ens huvudsakliga uppgift är att handskas med män"





and i'm a goddamn coward but then again so are you

Har ställt om dygnet litegran nu på lovet, igår somnade jag typ vid halv 5! Ikväll ska jag lägga mig "tidigt" för jag ska upp "tidigt" imorgon, hahah klockan ställd på halv 12 för jag ska rida. Lite konstigt att det kommer blir svårt att kliva upp halv 12..

Nu tänkte jag gå och ta en dusch såhär på natten sedan försöka sova, men ni får ha det bra fina läsare!

Delar med mig av den här fina låten, älskar den!!

image description

You're like a shot of pure gold, I think I'm 'bout to explode


I can taste the tension like a cloud of smoke in the air
Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there
Don't you know... you spin me out of control



weheartit


Lugn dag

Sov till halv 2, gjorde en stor frukost och la mig i sängen framför one tree hill, sen dess har jag legat kvar där!
Tycker det är skönt med sånna dagar ibland, då man inte gör något speciellt, bara tar de lugnt utan att tänka på allt man egentligen borde göra!
Nu tänkte jag i alla fall fixa lite ny musik till telefonen sen borde jag verkligen ta itu med lite plugg, jag vet att det är lov, men vi fick en hel bunt med uppgifter som ska vara klar veckan när vi börjar... Vi får se hur det blir med den saken, om jag orkar ta tag i någon uppgift!

Här får ni två till bilder från nyår


Jag & Binaz :*


Jag & finaste Linni!
image description

Vemdalen

Åker iväg till Vemdalen så uppdateringen lär bli kass för min del, men Freja är kvar på banan som tur är!
Ha de bäst, vi hörsss




piics från weheartit





nytt i garderoben!

eftersom att internet var lite svajit under dagmar-perioden så har jag helt glömt bort att slänga upp bilder efter lite shopping med frida :D

köpte iallafall:
ett par svarta jeans med normalhög midja från cubus
ett par mellanblå cheap monday jeans med hög midja från affären
en rosa top med spets från vero moda
en orange stickad tröja från vero moda

ni får bilder på den stickade, ni anar inte hur mycket jag gillar den! :D





Ridning i regnet

Kom nyss hem från stallet, red ut ensam på Millan i spöregn och ishala vägar, även fast Millan hade broddar blev det halkigt för henne. Det blev ingen lång tur på grund utav vädret, nu sitter jag hemma inlindad i en filt!
Senare kommer Frida och kanske Agnes hit för att kolla på film och bara mysa, alltid extra mysigt när det är dåligt väder ute, har dessutom laddat upp med chips och dipp!
Hahhah gulligt, en jättegammal bild på mig och Frida, tror den är från 2009.
image description

We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time

Hade ett underbart nyårsfirande med massa roligt folk! Hände väldigt mycket under kvällens gång och vi hann med 4 fester, vid 12 slaget var vi på plats vid hamnen i city och kollade på alla raketer sen blev det fest efter fest!

Kommer massa mer bilder, ni får den här på mig och Binaz så länge och en mobilbild från fyrverkerierna vid hamnen!


There's a party on the rooftop top of the world, tonight and were dancing on the edge of the Hollywood sign




2011 slutade riktigt jävla grymt och 2012 började lika bra, kvällen var helt underbar, hade fruktansvärt roligt med massor av roligt folk! :D

idag mår man ju som man förtjänar dock ;)

Outfiten!
Klänning från nelly.com
Lockar gjorda med Ga.Ma plattång








RSS 2.0