Too much time spent on nothing.

Vaknade klockan 4 idag, jag som skulle ställa tillbaka dygnet. Hade tänkt spendera dagen till plugg, men vad gjorde jag istället? Jo kollade på one tree hill hela dagen, så onödigt!! Blir så less på mig själv, kan aldrig ta tag i någonting längre, slö är vad jag är!
Måste skärpa mig.
Gymnasiet blev väldigt stor omställning jämfört med 9an, jag tror fortfarande att jag kan ta tag i allting sista kvällen, men det funkar ju bara inte!


Nu ligger jag i sängen och kan inte somna, vilket inte alls är konstigt med tanke på hur mycket jag ställt om dygnet... Jag ligger bara och tänker, jag tänker på hur saker hade kunnat vara.
Vet ni att min mamma och storasyster krockade idag, när dom var ute och övningskörde. I en korsning, dom körde rakt in i en annan bil som då körde rakt in i ett trafikljus. Vet inte riktigt hur det hela gick till, vet bara att det blev någon sorts missuppfattning.
Ingen skadades allvarligt som tur var, förutom bilen som är helt förstörd. Både Eila och mamma var ändå tvungen att åka till sjukhuset för att röntga, det kan ha blivit skador som inte är synliga.

2/3 sekunder... Det är så mycket snabbare Eila hade behövt köra för att varken hon eller mamma kanske inte skulle ha överlevt. Det är konstigt att tänka så, min morgon hade lika gärna kunnat blivit en mardröm, jag hade lika gärna kunnat vakna upp till meddelandet om att varken mamma eller Eila fanns längre. Vet inte hur jag skulle klarat det... Man tar så himla mycket för givet! Att familjen och andra nära och kära alltid kommer finnas där, man är liksom medveten om alla sjukdomar och olyckor som händer, man läser om det och ser det på tv dagligen, men tanken slår en aldrig att det faktiskt kan inträffa för en själv. Man tror att man är osårbar, men så är det ju inte! Idag hade det lika gärna kunnat vara min mamma och syster som man hörde om på tv! Så nära var det... Tänk ändå vilken tur i oturen dom hade!

Man borde aldrig ta sina nära och kära för givet, en dag finns de inte längre. Då vill man inte ångra att man inte uppskattade det man hade!

Nu blev det lite rörigt, men kände bara att jag behövde skriva av mig, ska väl göra ett seriöst försök till att sova nu, klockan är ställd på 10 för nu ska jag faktiskt ställa tillbaka dygnet om jag över huvud taget ska ta mig upp till skolan på måndag!

Godnatt allihopa!


Kommentarer
Postat av: MATILDA ROSQVIST

Super fin blogg ni har =)

2012-01-08 @ 12:11:55
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: Vilica

gillar eran headerbild!

2012-01-08 @ 13:10:00
URL: http://vilica.blogg.se/
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

Din länk ligger uppe nu! Klicka igen o få en till :D

2012-01-08 @ 13:48:19
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: KKUNGAMANDA - SÖDERMANLANDS STÖRSTA UNGDOMSBLOGG

Vara med i min fantastiska tävling där du kan vinna valfritt plagg/väska/skor (osvosv) från brandsinfashion.com?



Isåfall klicka här -> http://kkungenduvet.blogg.se/2012/january/tavling.html#comment

2012-01-08 @ 14:38:13
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/
Postat av: HANNA

fin bild! :D

2012-01-08 @ 16:10:09
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: AMANDA ▲ EDHOLM

Hejsan! Ursäkta att jag stör men jag tänkte bara tipsa om att man kan tjäna pengar på sin blogg även om den inte är så stor eller har många besökare! Lite extra pengar i månanden är ju aldrig fel?! :) Är detta något intressant? gå då in via länken här nedanför och läs mer :). Är det inget för dig så är det bara att radera mig :)



http://exitdoesnotexist.blogg.se/2011/december/entry-148025300.html



PS. Behöver du hjälp med en header? Hör av dig till: [email protected]

2012-01-08 @ 16:40:52
URL: http://exitdoesnotexist.blogg.se/
Postat av: Daniella

Tack så mycket! Eran blogg är också fin ^-^

Ha en bra dag!

2012-01-08 @ 18:24:16
URL: http://daniellas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0