SVAR PÅ KOMMENTAR

Kristine om THE DAY BEFORE TOMORROW:
Vilka hårprodukter använder du och kan du inte visa vilket smink du använder? :)





Svar: Hej!

I mitt hår använder jag oftast inga hårprodukter alls! Utöver helt vanligt schampo och balsam. Mitt hår är självlockigt och det är oftast så jag väljer att ha det. Förut använde jag hårmousse efter jag duschat men upptäckte att det bara torkade ut håret och att det funkade lika bra utan!

För er med självlockigt hår som upplever att håret blir "frissigt" och att lockarna går ur sig över natten kan jag rekomendera att spruta i vatten på längderna varje dag och sedan bara krama håret litegrann med fingrarna. Det gör att lockarna blir som när håret är nytvättat! :)




Då jag plattar eller gör lockar med plattång använder jag såklar värmeskydd så att inte håret blir lika slitet. Just nu har jag en av märket Ga.Ma, samma märke som min plattång. Den funkar super!






Smink:
Jag använder mig av ett mineralsmink av märket Tikei. Det är alltså ett smink i puderform som man beställer från deras hemsida. Sminket är nästintill så naturligt som man kan komma, innehåller inga dåliga ämnen för huden!



Foundation:

Det finns i alla möjliga färger och toner, och på hemsidan finns det dessutom en tabell att gå efter om du inte vet vad ska ha. Dessutom kan man beställa prover för bara 10kr st och testa sig fram!

Jag har färgen P4.




Concealer:

Det finns massa olika som är till för olika saker. Just nu har jag bara den mintgröna.



Rouge:

Detta var nog det jag hade svårast att välja, finns typ tusen olika..
Valde iallafall den som heter Delight.




Mascara

Den mascaran jag använder heter Kanebo Sensai 38c.
Det är en mascara som är vattenfast vid vatten under 38 grader, vid högre temperatur än det är den jättelätt att tvätta bort! Det gör att du kan gråta och svettas utan att den rinner men är inte sådär jobbig att få av som en vanlig vattenfast, dessutom faller den inte av under dagen så att du blir svart under ögonen.'



Hoppas du blev nöjd med svaret!








SELFPORTRAIT



Jag blev avritad av en i klassen och jag måste säga att det är väldigt grymt gjort, vissa har ju mer talang än andra så att säga ;) Vill också kunna rita så, det hade varit grymt!




THE WAY YOU FIGHTING FOR US

På senaste hopplektionen med Kotten gick allt så jävla bra! Jag blir lika fascinerad varje gång han sköter sig, för ett par månader sedan var detta helt otänkbart. I dagens läge är jag mer nöjd över utvecklingen och det faktum att vi faktiskt har klarat av detta tillsammans, än höjder och resultat. Jag var så jäkla nära att ge upp men har nu fått det bevisat för mig att man aldrig ska göra de, det löser sig!

Vi har alltså gått från att han drar iväg och försöker kasta av mej efter ett pyttelitet språng:




Till att vi nu har klarat flera lektioner i sträck utan minsta antydan på det, och kan dessutom hoppa iallafall lite högre språng utan att han exploderar:

image description

Nu siktar vi mot sommarens tävlingar!



SVAR PÅ KOMMENTAR

Sanna om NEW IN MY WARDROBE:

Snygg shopping! :)
Vart har du fyndat halsbandena? :)

kram




Svar: Hej Sanna, tack så mycket!

Halsbanden finns att köpa på
JC :) Dom finns i olika färger också.





I'M NOT GONNA PLAY FAIR, IF YOU DON'T

Hade muntligt franskaprov idag, jag valde dock att inte göra det, pratade med läraren och sa att jag inte var förberedd så jag ska få ett annat tillfälle att visa det på. Jävligt skönt ändå att jag slapp det idag för jag kunde det verkligen inte!

Efter skolan åkte jag till stallet där jag red ut på en tur ensam med Jazzi, vilket kanske inte var en sådär jättesmart idé med tanke på hur Jazze blir när man rider ut! Vi kom en bit innan hon började stegra, hon stegrade så högt att hon nästan välte över, först blev jag irreterad på henne och försökte va bestämd, men då blev det bara värre, hon började rusa åt olika håll och sparka bakut och göra luftsprång och om jag stannade henne stegrade hon och hoppade åt olika håll, riktigt läskigt och jag hade inte ens en ridväst på mig för det var tänkt att jag bara skulle på en liten skrittur.
Jag försökte istället för att bråka emot henne att lugna henne och började att hela tiden svänga henne åt olika håll för att få henne på andra tankar, och efter det gick det hur bra som helst och gjorde inget på resten av ridturen!
Hon är ändå jävligt kul att rida, bara man kommer på hur man ska göra för hon är väldigt speciell..

Nu blir det engelskaplugg och godis!
Gammal bild på Emilia och Jazzi


NEW IN MY WARDROBE








THE DAY BEFORE TOMORROW

Har haft en helt otroligt stressig dag. Hade först "sesam-dag" på skolan, vilket kort och gott betyder att vi har haft sexualkunskap hela dagen, lite annorlunda sådär haha! Sen hem och direkt iväg och rida Electra. Nu sedan jag kom hem från det har jag i panik suttit och försökt få ihop en iallafall helt okej engelska uppsats.

Nu ska jag unna mig själv riktigt gott fika framför big brother!
godnatt

image description
image description
Jag vet att de är så gott som värdelösa bilder ni får men jag har somsagt inte haft tid att fixa några andra..


Kan ju iallafall passa på att säga att jag tog fram moppen idag, det känns riktigt bra kan jag lova!


OUTFITS FROM TWO DAYS






THEY JUST DON'T UNDERSTAND, THE WAY YOU MAKE ME FEEL


Tänkte bara uppdatera lite snabbt, jag är så satans trött så jag tänkte gå och lägga mig nu, kvart över 8 liksom! Har väldigt mycket sömn att ta igen så det är väl lika bra!
Känns så himla skönt att det snart är påsklov, längtar som bara den!!
Aja godkväll kära läsare! ;)


THE LOOK OF THE COCKTAILPARTY










SATURDAY NIGHT

image description
image description
image description

image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Här får ni några bilder från gårdagskvällen och natten. Kom iallafall ihåg att ta lite bilder i början av kvällen, just for you! sen blev det för mycket röj för att hinna med det. Det var fett!


READY FOR A PARTY NIGHT

image description


I SWEAR TO YA, I REALLY FELL FOR U




MANY TIMES IT IS HARD TO SEE THE SENSE WITH WHAT WE DO






Sitter just nu och skriver en uppsats på engelska, inte direkt det roligaste att spendera sin lördag på men jag måste ju..
Ni andra som inte har fått en massa plugg över helgen kan ju ha en trevlig lördag!


THE WAY YOU LOOK AT ME

Idag har det varit en riktigt fin vårdag. Hade en lektion och gymmade sedan med Frida. Eller ja, vi snackade mycket och tränade lite ;)

Ikväll är jag hemma och tar det lugnt och taggar inför morgondagen! Imorgon kväll laddar jag och brudarna upp med pizzakäk hemma hos Olivia innan vi drar ut. Känner på mig att de kommer bli en riktigt grym kväll!




THEN YOU CHANGED, GOOD TO BAD

Todays

Ikväll blir det fest eller något liknande med trevligt folk, ha en fin kväll!

NU BLEV NI HUNGRIG VA??





I DON'T WANNA LIKE IT, BUT YOU KNOW I LIKE IT




OUTSTANDING





Bjuder er på några gamla godingar till bilder.

LIFE IS GOOD AND THE SUN IS SHINING♥

Haft nästan en helt vanlig skoldag, förutom att min fina vän Binaz fyller år idag så det firades med choklad och en present! Snart ska jag iväg till stallet för att rida Millan, ska bli skönt i det fina vädret, det är ungefär 14 grader ute så nu känns det ju nästan som sommar haha!


Grattis vännen, love ya!♥


TODAYS




Idag hade jag en sån där dag när man använder kläder som man inte gillar, bara för att dom inte ska ligga och damma i garderoben. Men ändå bjuder jag på ett par bilder, ganska snällt om ni frågar mig! ;)



DON'T LOOK BACK IN ANGER




IT'S THE DETAILS WHO MAKES THE OUTFIT








EVERYTHING IS BEAUTIFUL TO ME

Som ni kanske ser så har vi gjort lite förändringar här på bloggen (om det ser ut som vanligt tryck F5) Vi kände oss lite less på den gamla designen så nu fick det bli såhär. Vi kommer dock knäppa en ny bild till headern så snabbt som möjligt, den vi har nu är från i somras och så jävla klockren och härlig!

Hoppas ni gillar förändringen med designen, jag blev i alla fall nöjd. Tycker om när det är enkelt och stilrent!



JEWELRY





image description

Bra där!

Det är inte ofta man är glad över att de inte är sommar! Men just nu är jag faktiskt det. För hade det varit sommar så hade jag ett bra tag framöver inte velat gå barbent.

Har en stor svullen knöl som är alldeles röd mitt på smalbenet, antagligen så kommer det vara ett enormt blåmärke imorgon, gud vad jag älskar hästar dom sparkar!!! Har tillochmed ett märke från brodden, och då hade jag stövlar på mig, så ni kan ju tänka er kraften i sparken. Det gjorde grisigt ont men jag hade en enorm tur. Benet hade lika gärna kunnat gått av.

Nu ska jag ta mitt onda ben och lägga mej i sängen och titta på big brother. Känns ju lite så där extra skönt att vara ledig imorgon, välbehövligt!

Ha en bra kväll :D


Makes me feel like a mad girl on the run

Agnes klagade på min dåliga bloggning och kan inte precis säga emot henne, har varit för slö för att blogga bra på senaste tiden!

Dagen har bestått av studiebesök hos kommunen, styrketräningspass på lunchen och matteprov på eftermiddagen, nu blev ni avis va? Vilken perfekt dag :):):) Eller inte..

Imorgon däremot så är vi lediga så då planerar jag att ta en riktigt lång sovmorgon och ta det lugnt hela dagen, om ni har tur kanske jag även slänger upp några inlägg här på bloggen!

Bild på Binaz som hänger i kommunhuset!


So what we get drunk, so what we smoke weed, we're just having fun, we don't care who sees















image description


Vilken underbar dag!

Den här dagen har varit riktigt bra än så länge! Började med att sova ut, åt frukost i vårsolen och degade sedan framför tvn ett tag. Efter det bakade jag lite cupcakes som blev alldeles för goda för att de ska vara hälsosamt. Nu har jag precis duschat efter en lång och härlig springtur. Sprang ut till Freja och hängde med henne nere vid bryggis ett tag innan jag sprang hem igen. Vilka underbara sommarminnen vi fick, bryggan har fått stått ut med oss många timmar kan jag lova! och fler lär de bli denna sommar :D

Nu väntar jag på besked inför vad kvällen har att erbjuda, kan bli riktigt grymt!



image description


Älskade fredag!


Vårdag

Idag kändes det verkligen som om våren var här på riktigt! Hoppas verkligen att den är här för att stanna. Detta fina väder firades i alla fall med glass i solen tillsammans med Binaz.


image description

mongos

Var ledig hela morgonen fram tills kl 1. Jag, Erri och Frida var duktig och åkte in till halv 9 för att plugga stenhårt. Det hela slutade dock med att vi sprang runt och smällde till varandra med linjaler, mogna. Haha!

Nu ska jag skriva klart filmanalysen och sen slänga mig i sängen framför big brother. Ha en fin kväll!


 


Franskaprov

Har haft ett fett franskaprov idag, såklart började jag träna sent igår kväll :):) Men det gick bättre än jag trott, tar för givet att jag kommer behöva ha omprov på några moment, för dom hade jag inte tränat på men ändå!
Imorgon blir det fika-fredag med min fina binaz!

Är hon inte söt?!


Ibland måste man väl bjuda på sig själv litegrann :')

 

image description

image description


Beyoncè Heat Rush

Efter skolan idag tog jag och Frida oss en snabb runda på stan. Vad jag köpte ser ni på bilden.

Tycker det är så otroligt svårt att köpa parfym, kan ju lätt vara bland de svåraste som finns! Haha, dels så är det svårt att välja också tycker jag att dom luktar så annorlunda när man använder den jämfört med när man luktar på den i butik. Var sugen på escadas nya men gick istället på en gammal goding, den valde jag mellan redan förra gången jag köpte parfym, blir nog bra dedär :D

Nu ska jag skriva en filmanalys på tyska och ett tal på engelska. Vad vill skolan? Svårt att hålla sig till svenska eller hhah?

Hörshej.


Lyckan i LA

Ligger i sängen och tittar på lyckan i LA, en serie om svenska tjejer i Los Angeles. Vilket liv vissa människor har alltså, modelljobb, party och underbart väder hela tiden! Det får ju en att dels längta mer till sommaren men också att fundera på vad fan man ska göra efter skolan. Drömmen vore ju helt klar att åka utomlands och jobba och bara ha kul!

Snart början iallafall big brother, liten skillnad där kanske hahha..

Efter skolan åkte jag och red min lilla fina ponny, gick grymt bra, kul att märka utveckling trots att jag bara rider henne en gång i veckan!

Hur dom helst, ha en bra kväll :D


Som vi har kämpat, glädjedödare.


Två bilder från lördagskvällen!

image descriptionimage description

image description


skååål!

Håller på för fullt att göra mig iordning. Idag tänker jag bära ett par ljusblåa jeans, ett svart lössittande skjortlinne med spets, silvriga smycken och en enkel sminkning.

Snart ska jag äta en god middag och efter det bär det av till frida för att fixa det sista. Där kommer det garanterat bli övermycket skitsnack haha, så går det när det hänt massa skoj och man inte har träffats på en vecka. När vi väl lyckas ta oss därifrån hoppar vi på bussen in mot stan för att möta upp Erri och sen beger vi oss till Olivia. Där ifrån är kvällen ännu oplanerad!

Tror den blir skitbra, kul att få träffas nu såhär innan skolan börjar igen.
Ha en fin kväll!

Gammalbild.


image description


Saknade vänner.

Hallå alla läsare! Lovet börja dra sig mot sitt slut, känns inge vidare. Dock så tänker jag göra det bästa av tiden som är kvar!

Idag så har jag bara tagit de lugnt och gjort massa behövligheter. Sen åkte jag Freja och Hanna till stallet och red, kul att få träffas alla tre igen. Varit lite dåligt med de eftersom alla är så bortresta på loven ;) bilden i inlägget nedanför säger väl ganska mycket om hur kul vi brukar ha det innan våran lektion :D

Idag har också Frida den lilla negern kommit hem från värmen. Ja jag är avundsjuk på henne. Haha men nu är hon iallafall hemma och imorgon träffas vi alla och drar förhoppningsvis på party :D

image description

 


Plugg

Nu har jag slappat till det rejält med skolarbetet i typ en månad. Har två inlämningsuppgifter som jag inte börjat med som skulle vart inne för flera veckor sedan, ligger nästan 2 kapitel efter i matten, har franskaprov nästa vecka som jag inte börjat träna till och dessutom två engelskauppgifter. Kanske dags att ta tag i det nu?

Nu vet ni vad jag kommer spendera dagen med i alla fall, ikväll blir det ridning och efter det får vi se om det händer något roligt!

Ha en fin dag!


HAHAHH åh seriöst den snyggaste bilden någonsin!!
image description

Underbaring.


En till blogg

Tänkte bara säga att jag skapat mig en egen blogg på devote där jag också kommer blogga. Kommer fortfarande stanna kvar på den här bloggen också, men jag vill bara testa hur det är att ha en egen också!

Så ni får gärna klicka in er på min andra blogg som heter http://frejaboholm.devote.se/



Tack o hej!

image description

Ändrade planer

Det blev ingen tävling för mig och Millan idag, hon hade tydligen varit ute på egna äventyr igår kväll. Hon rymde från hagen och hittades helt genomsvettig så det fick bli en skrittur ut i finvädret istället, inte helt fel det heller!


image description

Den där sommaren. Längtan.


Det är fan den sjunde mars, om en månad kör jag förhoppningsvis moppe, om två månader tar jag förhoppningsvis ett riktigt tidigt, kallt och efterlängtat dopp i havet (kanske inte, men man kan ju hoppas ;D) och om drygt tre månader går jag på sommarlov. Tiden går så otroligt snabbt.

Jag fattar inte riktigt vad vintern ska vara bra för haha, för mig känns det bara som att man går och väntar på att det ska bli sommar igen. Sommaren är enligt mig så jävulskt mycket bättre, allt är lättare, härligare och roligare!

har så fruktansvärt mycket bra minnen från sommaren 2011. Dock så tror jag att 2012s sommar kommer bli ännu bättre!






Några bilder på mig och Freja från i somras. Ganska underbart, ganska galet, och så jävla rätt!

image description

Ridtur i finvädret

Åkte till stallet och red ut på en mysig tur på Millan, solen lyste och Millan var duktig!

Imorgon blir det klubbtävling för mig och Millan på färsta. Ska hoppa LD tror jag :)

Ha en bra dag!


Shopping!

Hemkommen efter en shoppingrunda med bästa freja :D hade rejält trevligt, och fick iallafall med mej litegrann hem även om jag hade hoppats på mer!

En tröja, en mössa och ett par solglasögon!

En mössa är kanske inte det lämpligaste att köpa nu haha, men jag kunde inte låta bli. Kommer väl fler vintrar liksom ;)



image description


Nytt i garderoben

Har haft en väldigt trevlig dag med min fina Agnes, har gått runt på birsta och stan hela dagen i affärer. Hittade inget jag ville köpa, men jag tror jag ska sätta mig och kolla lite på onlineshopping ett tag och kanske beställa något istället!

Här är i alla fall en väst jag köpte på carlings för några dagar sedan.



image description

This means war!

Hemma efter en mycket bra kväll!
Var på bio med Joel och såg This means war, filmen var bra, sällskapet också ;)

Världen är bra liten ibland, när vi kom dit så var Freja och några andra där, samma film, samma tid. Knas.

Hur som helst, ska lägga mig och försöka sova nu, ska upp tidigt för att både hinna rida och springa på stan och birsta med Freja!

Godnatt!


That's The Strength That I Lack

Hopptränade Millan tidigare idag. Det gick inte så bra, Millan kändes tjurig och bjöd inte framåt som hon brukar, får hoppas det bara var tillfälligt!

Gosade också med deras små söta valpar, dom är så söta så man smälter! Försöker övertala mamma och pappa att vi ska köpa en haha

Ha det bra!

 


Bilder från denna underbara vårdag!

image description
image description
image description
image description
image description
image description

image description

Life goes on!

Älskade fredag, älskade lov! Tror att detta lov kommer bli riktigt skönt och roligt, det kom inte en dag för tidigt kan jag lova!


Äntligen sportlov!

Nu är det äntligen lov och det ska firas med häng med massa brudar hos linni ikväll!
Vi slutade 11 idag så då drog jag, Linnea och Johanna ner till stan ett tag för att sedan dra oss vidare till lilla matfors där jag och linni sitter just nu och peppar med chips och glass!
Ha en bra fredagkväll allihopa!!
Johanna och jag hängde lite på matfors skola, vilka rockers vi är!
Fina linni och jag i vårsolen!
image description

RSS 2.0