true words!






image description


Gårdagens tävling

Tävlade Millan igår, hoppning. Det var första gången jag hoppade henne på väldigt länge, men det gick skitbra! Hon kändes framåt och hade bra egen bjudning. Hon tyckte det var jättekul, vi lyckades till och med vinna våran klass!

Blev faktiskt förvånad för klassen var inte indelad i kategorier så även storhästar tävlade mot oss, men lilla Millan som bara är B-ponny slog allihopa!

Tyvärr blev det inga bilder eller film, men jag slänger upp en gammal bild på Millan istället!



image description


Tävlingsdag!

Idag var de ju en tävlingsdag för min del vilket betyder tidiga morgnar och stressiga dagar. Klev upp tjugo i sex, åkte till stallet och hade jouren. Lite senare in på dagen startade jag Electra. Insåg precis innan start att det var närmare ett år sedan jag hoppade henne senast. Blev lite rädd att jag skulle glömt bort hur jag brukade rida henne men precis som mamma sa, Electra är ingen häst man glömmer!

Noll nolla och snabbast tid, vilken pärla hon är!! Kan inte beskriva känslan, det var som att resa tillbaka tiden ett par år, hon och jag på tävlingsbanorna och prisutdelningarna, tillsammans!

För er som inte vet det så är Electra en c ponny som jag har tävlat väldigt mycket. Hon gick förut på ridskola och var ridskolans klart bästa tävlingshäst! Jag hade tur att få tävla henne och vi hade ganska mycket framgångar ihop, hon är en vinnare, snacka om att älska att tävla. Sen blev hon såld. Jag hade tur igen att få fortsätta rida henne en gång i veckan, det är där vi är nu! Har dock inte hoppat henne någonting när hon varit privathäst, framtills idag då, comeback!

Var sedan på årsmöte och fick med mig en liten blomma hem :') nuuu däckar jag i sängen framför one tree hill!


Jag rekommenderar!

Köpte ju för ett tag sedan ett par pikeurridbyxor. Jag är otroligt nöjd med dom, de är super stretchiga men samtidigt stadiga! Förhoppningsvis så kommer dom hålla ett bra tag, på så sätt blir dom ju värd pengarna.


image description


Pluggaråååå!

Har matteprov på tisdag så jag kände idag att det var dags att ta tag i de. Orkade iallafall plugga lite hehe men nu äre slut på den kraften så jag har bosatt mig i soffan.

Har idag varit i böle med Kottis efter en stalljour, han var riktigt jäkla fin! Imorgon blir de tävling på Electra, jag har inte hoppat henne på fleraflera månader, aja, vi kan förhoppningsvis gå på rutin :D

Tråkigt och onödigt inlägg, känns som jag inte har något vettigt skriva om längre. Måste hitta inspiration, nånstans.




Gammal bild!




 


Min vecka i bilder!!

Som ni ser på en av bilderna så åkte skinnjackan fram idag, vilken känsla, vilken lycka, vilken frihet!

image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

image description

Vårdag

Idag har solen lyst hela dagen och snön smälte bort mer och mer, så skönt att veta att våren kommer i år också!
Lagomt trött på vintern nu faktiskt.

Skoldagen var ganska dryg, vi har haft "SP/SA-dag" för alla samhällare på skvadern, vi har kollat på någon föreläsning och gjort några uppgifter.
Men Hanna gjorde skoldagen bra mycket bättre med hennes underbara chokladtårta som hon hade gjort som jag fick en bit av! Bra jobbat Hanna den var som sagt jävligt god! :D

Nä nu blir det väl one tree hill ett tag, hörs!



image description

gofika!

De var fettisdag idag va??? Det har verkligen märkts på min dag.. Borde fan snart synas på min kropp också hhaha!

Började ju som jag tidigare sa, dagen med en bulle och en chokladboll. Sen bestämde jag och mina vänner oss för att gå och fika på det stället som enligt rykten har dom bästa semlorna. Nu efter lite middag och plugg sitter jag och äter på ännu en semla som pappa köpt hem.. Hahhaha och det värsta är att jag inte ens gillar semlor särskillt mycket, aja ta man bort lite grädde så går de an :D

Från och med imorgon börjar jag med godisförbud, i minst en vecka! Bara för att jag kan!

image description
image description
image description
image description


I am yours now, so now I never have to leave

Känner att min bloggning har varit riktigt värdelös på senaste tiden, men jag har verkligen ingen inspiration till att blogga, känner att jag inte har något vettigt att säga ändå!
Men jag ska försöka bättra mig, knäppa mer bilder och så!
Ikväll tänkte jag kolla på big brother, har inte sett dom avsnitten som varit så jag ska ta igen det ikväll. Hanna Widerstedt är ju med så det kan ju bli intressant, hon är ju en sådan smart person, en bra förebild för alla oss unga tjejer! :):)
Här får ni en bild på mig och Agnes från i somras, och ja vi ska knäppa nya bilder någon dag!


image description

fettisdag!

Sitter på skolan, lyssnar på musik och försöker anstränga mig att skriva en filmanalys samtidigt som jag trycker i mig gosaker. I vanliga fall hade jag tyckt de varit en helt okej förmiddag, men med tanken i huvudet att jag egentligen hade kunnat varit hemma och sovit gör mig ganska less.

Imorse kom jag till skolan och fick reda på att tyskan var inställd, bra att läraren skickar ut det mailet kvart i 8 samma dag, då satt jag redan på bussen..

Aja, nu har jag iallafall håltimme till klockan ett, passade på att köpa en bulle och en chokladboll så här fettisdagen till ära :D




Bild från i början av det här skolåret. Gipset är på, haha, fyfan vad skönt att inte ha det nu!! Förstår nu knappt själv hur jag klarade mig. och smärtan.. fyfan!

image description

från botten till toppen hjärtat!






image description

words




image description

måndag!

sitter och äter frukost, har lite tur som kan åka bil med min syster in till skolan idag, så jag slipper den där jävligt tidiga bussen! Efter skolan ska jag till stallet och träna mina fina häst för pia.

Kort inlägg haha men nu måste jag göra mig iordning!! ha en fin dag.



image description

jag har inget mer än mina tankar.

Jag tänker jävligt mycket, på massa onödiga saker som inte spelar någon roll, på saker jag har gjort eller borde ha gjort. Men ändå mest på vad som kommer hända. Inte bara saker jag vill ska hända, utan också saker jag inte vill ska hända. Tänker också på vad meningen med livet är, haha nu låter jag som en självmordsbenägen tjej men så är de verkligen inte, är bara nyfiken och faschinerad. Tänk om saker och ting vore annorlunda, tänk om jag inte haft dom vänner jag har idag eller om jag handlat annorlunda i en avgörande situation. Livet är bra konstigt ibland, roligt, tråkigt osv.

Livet är fan till för att levas, man måste våga testa saker och ta risker. Jag är dock inte så bra på de, tror jag är rädd för att förstöra det jag har. Ska fanimej ändå ändra på de, live life bitches!




image description


Nyttigt

Nu har jag hållt mig undan från godis och sötsaker rätt länge, det har då inte varit lätt, särskilt inte när alla andra här hemma äter massa godis och efterrätter hela tiden!
Men jag får nöja mig med frukt jag.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kolla på one tree hill och proppa i mog frukt. Inte helt fel söndagskväll om du frågar mig!


Älskade söndag vs Hatade söndag

Både älskar och hatar söndagar. Det är den dagen på veckan man har mest ångest, dels över att helgen är slut men också vad man gjort i helgen och främst över att de är skola dagen efter. Brukar dessutom har fyhelvete med plugg att göra, men den här veckan har lärarna varit snäll så jag har bara lite haha. Älskar dock att man tillskillnad från lördagar kan ta de så chill, inte behöva tänka på vad man ska göra på kvällen eller vad man ska ha för partyoutfit.

Min dag började med ett par avsnitt av one tree hill, sen lite små plugg och tv tittande. Efter de lyckades Eila få med mig till stallet på en uteritt, helt spontant. Jag gillar att hon lockade mej med att vi var tvungen att snacka och båda hade saker att berätta och inte att de var för ridandets skull, fast de var ju också kul haha :D

Är nu hemma igen och ska vara duktig och plugga lite igen innan jag bänkar mej framför tvn resten av kvällen. Ha en bra söndag!


pictures




image description

Gårdagskvällens outfit!


Franska

Det är ett gäng elever från frankrike som är på besök på vår skola så skoldagen har spenderats tillsammans med dom, deras engelska är inte den bästa och min franska är definitivt inte bra så det var lite svårt ibland att förstå varandra. På franskalektionen visade vi dom hur ett svenskt kafferep går till, alltså proppade vi i oss massa kakor! Väldigt bra lektion enligt mig!!

Nä men nu ska jag nog försöka sova, vi hörs!

Jag och Binaz i en filosoferande pose, det syns verkligen vilka djupa tankar vi har!


skinnbyxor - skinnshorts

Klippte av mina skinnbyxor till ett par shorts, här nedanför har ni resultatet!
Blev faktiskt hyfsat nöjd! Vem vet, kanske inviger jag dom redan imorgon :D

image description
image description
image description
image description


happy valentines day! tyyppp.

image description

image description

Camilla bilder

Här kommer lite bilder från i Söndags när jag red lite dressyr i det fina vädret på Camilla (Millan)





image description

Alla hjärtans dag-godis

Jag måste erkänna att jag och Binaz bröt vårat löfte om att inte äta godis eller andra sötsaker, vi bestämde oss för att det måste vara undantag på alla hjärtans dag så vi köpte en godispåse fylld med choklad, och jävlar vad gott det var efter att inte ha ätit det på 6 dagar! Men det var en engångshändelse, nu är det samma regler igen, inget godis eller annat sött fram tills nästa månad!

Köpte förrästen en ny tröja igår från vero moda, en orange stickad. Den fanns bara i storlek L, men jag gillar lite oversize så det var inget problem!


hahahha ja vad säger man!? bra fula!


image descriptionimage description
image description
image description
image description
image description

image description

Så jävla FETT

Har suttit och kollat på en gammal dokumentär om Rebecca & Fiona under helgen, måste bara säga att dom är så jävla sköna! Älskar deras stil och sätt att leva, ska fan bli som dom!!






image description

Vadå beroende???

Beroende av ett spel... bra jobbat! Haha nädå, riktigt så illa är de inte men kommer förmodligen inte tröttna på det på ett tag iallafall!
Över tvåmiljonssträcket - check!


Nyttig månad

Jag och Binaz bestämde oss igår för att sluta äta sötaker resten av den här månaden, det kommer inte bli lätt! Vi som ätit godsaker nästan varenda dag... Ingen tror att vi kommer klara det, men jag är 100% säker på att det kommer gå!

Kommer ihåg att jag försökte med godisförbud när jag var mindre men det varade ungefär en halv vecka.. Den här gången får det inte hända.
Jag gör det inte för att gå ner i vikt eller något, jag vill mest bara bevisa för mig själv att jag klarar det och se om jag kommer må bättre utan sötaker!

Mamma gör det inte precis lätt när hon kommer hem med massa godis och choklad efter jobbet, men jag tog en kiwi istället, det fick duga!

Idag har jag varit och ridit med emilia, vi red till en äng där vi galopperade omkring i pudersnön, det var så himla härligt!!

Nä nu blir det one tree hill, vi hörs!


jag saknar det som inte finns

skön torsdag, alla dagar borde vara såhär! Stråålande sol, konsert och sedan hem. Nu när jag är hemma måste jag dock plugga men å andra sidan gör jag det hellre hemma än på skolan!

Eftersom jag inte har tid att skriva ett långt inlägg får ni några bilder från veckan!

image description
image description
image description
image description
image description
image description

image description


Så många frågor inga svar.

Livet rullar på, händer några bra saker, några dåliga, inget speciellt att skriva om här dock. Kan ju iaf säga att jag har tokmycket plugg, därav usel uppdatering. Men snart äre helg!!

Idag har jag en rätt chill skoldag, ska på konsert, haha!



Cause different doesen't feel so different


Jag och min lilla Binaz i lördags, bilden snodde jag från Linnea!


Idag var det en helt vanligt tisdag, inget speciellt hände så jag har inte så mycket att skriva.
Har kännt mig skittrött hela veckan så ikväll tänkte jag försöka lägga mig jättetidigt, helst runt 8, men jag kommer säkert komma på något som är mycket roligare att göra ikväll än att sova.. Som vanligt :D
image description

Idag

Måndag idag, vilket betyder skola!
Inte precis bästa skoldagen på länge om jag säger så. Efter franskan fick jag och Binaz stanna kvar för läraren sa att hon märkte att vi inte riktigt "hängde med" och att det vore bra om vi stannade 10 min efter varje lektion så att hon kunde förklara för oss lite tydligare.. Känns lite som att bli behandlat som ett särbarn! Men jag vet ju själv att jag inte alls är bra i franska så det lär ju behövas om jag vill klara att få ett E!

Efter skolan stack i alla fall jag och Binaz till barista och satt och myste och fikade, det var vi värd tycker jag!

Fick också tillbaka betyg på några saker i naturkunskapen och märkte att jag och Binaz fått olika betyg på en uppgift vi gjorde tillsammans och lämnade in exakt likadant, så jävla orättvist och dåligt av läraren!!!!!!

Hörs.


Söta Binaz på barista! :*

image description

Todays outfit!


Hela livet var ett disco

Hallå alla där ute! Imorgon är det måndag, igen.. Förstår inte hur jäkla snabbt helgerna går, det är sjukt! Man hinner knappt ta igen sig innan nästa vecka börjar.

Idag har jag iallafall tagit det lugnt, vi åkte till böle med hästen en sväng men usch vad kallt de var. Han skötte sig iallafall super när mamma tränade för camilla.

Vilken pärla han har blivit alltså! Från att vara den mest skadedrabbade hästen på stallet under en längre tid, som inte kunde stå själv inne och dessutom var galen i hoppningen till att bli en riktig stjärna vad gäller både uppförande och utförande, hoppas verkligen det håller i sig så ses vi kanske på tävlingsbanorna i sommar!

Nu tänker läsa lite i ett häfte jag ska ha prov på och sen spela templerun hela natten lång, heheh eller iallafall tills jag somnar!


 





















































image description


If it feels so good than it can't be wrong

Har blilvit lite lite med bloggning idag och igår, men jag har haft fullt upp!

Efter jag suttit och fikat på barista med binaz flera timmar igår så åkte vi hem till henne, jag skulle egentligen bara stanna ett tag, men helt spontant bestämde vi oss för att åka på fest så det blev lite ändrade planer!
Vi somnade sen kanske vid 4 eller något och vaknade klockan 9 pigga och kunde inte alls sova längre.. Hela dagen har jag sedan spenderat med Binaz, vi har hunnit med att plugga, kolla på film, baka kladdkaka, filma konstiga videos och massa annat!

Min helg har i alla fall varit väldigt trevlig och jag hoppas ni haft det lika trevligt!

Här kommer lite bilder från festen igår från Linneas blogg



image description


Nobody's perfect!



ångest och oro som jag vore av stål och glas, borde gå men stannar kvar
jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt, försent för å ångra men tid nog att tänka om, och leva med det.




image description


Det finns en annan sida.

Iphone ♥♥
 

image description

image description

din önskan är siris lag, eller hur var de??

image description



image description


Right now

Barista-mys med bästa Binaz!
/Freja


Vidrig kyla!

Idag märkte man verkligen hur ovan man var den riktiga vinterkylan. Det har varit en vidrig dag, eller kylan har gjort den vidrig rättare sagt! Inte nog med att jag höll på att avlida när jag gick till och från bussen, så var jag ju och red också.. Det var bland de värsta jag varit med om, fyfan!

Nu är de äntligen helg, ofattbart skönt kan jag lova. Ska ta det lugnt och försöka hinna med massa roligheter också :D



Dagens

Dagen har bestått av fika på skolan (varsin marabou sensation) tillsammans med binaz, franskaplugg och som vanligt massa skratt!

Nu bär det snart av till stallet där jag ska rida Lorrimar, får se hur det går! Förra gången gick det faktist bra. Han kändes okej i både hoppningen och dressyren, hoppas det håller i sig!

Dagens klädsel, orange kort t shirt som jag inte vet vart den är ifrån (min syrras) och svarta cheap monday-jeans!


My heart is freaking out when I held ya

Sitter i skolan och gör absolut ingenting. Älskar mina fredagar, slutar alltid mellan tio och elva, kan de bli bättre?? Nu tänker jag chilla tills frida slutar, då ska vi plugga flitigt så vi slipper i helgen.

Här får ni en bild från imorse innan jag begav mig ut i kylan, frös typ ihjäl.. Jaja ha en fin fredag!


































de är slöseri på tid att vara som alla andra!

nu är allt nästan fixat med min lilla nils (iphonen haha), alltså itunes och allt annat jobbigt som hör till. Imorgon börjar mobilbloggningen direkt från skolan med galna bilder, det vill man inte missa! Hörs och ses, nu ska jag lägga mig i sängen och plugga tyska, ha en bra kväll.

hahaha bilden ger så otroligt mycket minnen! - förföööör mej

lite annorlunda flickor sådär.



As we walk into the night

And it felt so right
all the lights followed closely behind
it's you and I who will hold out till the
morning light.


image description

Google

Ibland kommer det upp jävligt konstiga alernativ när man söker saker på google, alternativ är ju ändå det som folk söker mest på.. Vad är det för fel på vissa människor..? Haha






image description

Pluggg

Kom hem från skolan för ett tag sedan, nu ska jag sluta vara så jävla slö och ta tag i en uppsats som skulle varit inne i förrgår, oups.. Har i alla fall bra musik på högsta volym i min lilla högtalare!

Hörs senare när jag blivit klar med uppsatsen, jag lovade Agnes och Frida att jag skulle lyckas skriva hela uppsatsen idag så nu måste jag bevisa att jag kan!!


image description

lite jag vill ha sommar just nu!!



långa dagar på stränder, grillning ute i den varma kvällssolen och party hela natten lång!
finns ju knappast nå bättre än sommaren!


det är inte förän man får något nytt man inser hur dåligt man haft det

med risk för att bli tjatig vågar jag bara nästan nämna min lycka över min iphone!
Har den nu i min ägo vilket är underbart! blev dock lite besviken eftersom jag är tvungen att åka in till teliabutiken och fixa simkortet innan jag kan använda den, menmen jag njuter bara av att titta på den :')

tror den här veckan har förlängt mitt liv med flera år, väldigt längesedan jag skrattade så mycket som jag gjort på senaste tiden. Dagen var iallafall riktigt jävla kul, först hade jag en utav den absolut bästa hopplektionerna på veckor, månader kanske tillochmed år. Min häst var en stjärna idag, fan vad lycklig jag blir :D
Uteritten var underbar den med, fart och fläng och inte allt för mycket kontroll, eller vad säger du hanna?!? ;) hhaha galet!


Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Dagens låt
Liv och död - Maskinen

image description

Beställt

Har beställt en väska och ett par vita jeans. Har ganska länge ogillat vita jeans, men jag har mer och mer börjat tycka det är snyggt nu så jag tänkte varför inte liksom! :D
Ny väska var verkligen nödvändigt för min är väldigt sliten och sönder..


Väskan jag beställt
Och jeansen!
Idag har vi friluftsdag, medan dom flesta av mina kompisar åker till vemdalen så tog jag en fet sovmorgon och ska senare åka till stallet för att ta en ridtur i snön med lilla Millan! Helt okej dag om du frågar mig!
image description

jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill

sitter inte helt fel med en friluftsdag just nu, eller ja, jag väljer att se det som en ledig dag (y) ska först till stallet och hoppa kotten och sen tar jag en grym uteritt med hanna på electra!

efter det har jag tänkt plugga lite så jag ikväll kan ägna lite tid till min iphone som kommer idag, ö.v.e.r.l.y.c.k.l.i.g!



standard!


RSS 2.0