Svar på kommentar!

Eisengarten R om finner inga ord.:

Tog det lång tid att flyga ner till Thailand, kan du rekomendera något fint och bra ställe?



Svar: Hej! För oss tog det ungefär 11 timmar att flyga till thailand om jag inte minns helt fel, sen från stället vi landade till dit vi skulle bo tog det ytterligare ett par timmar att åka med buss och båt. Vi reste alltså under en väldigt lång tid och det var oerhört jobbigt, men ändå så fruktansvärt jäkla värt det!!

Vi bodde på ett hotell som heter chada beach, det ligger i koh lanta, ett helt underbart ställe! Finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva hur vackert och perfekt det var, det var som en saga! Jag trodde innan att det inte fanns vatten som det såg ut på bilderna, men det gör det. Överallt var det turkost vatten och vita stränder!!
Vi hade en pool som satt ihop med hotellet, och en pool ännu närmare havet. Och till havet hade vi verkligen inte långt!

Att snorkla bland nemofiskar och sola på stränder som ser ut som mjöl, aahhh herregud vad jag vill tillbaka!


Här får ni massa bilder på hotellet vi bodde på och en utav stränderna vi solade på!










jag säger bara, åk dit, det är en upplevelse man måste vara med om!! :D




perfect lunch!

idag blev det en lyxlunch för mig och hanna, bestående av gradiosa pizza och en fet cola, den ni!


ibland hatar man maten skolan serverar då äre ju kungligt med matlusth dundernära!



finner inga ord.

tänkte lysa upp denna gråa, snöiga dag som blandannat innehållit ett nationelltprov, med ett par fina minnen från thailand. Jag vet att ni nu blev sugen på att åka utomlands..!













Dagens låt




Älskar den här Benny Benassi remixen av Florence and the machine - Shake it out

Vad fan gör jag vaken nu?

Kul att jag har varit vaken sen 2 då jag vaknade och hade så jävulskt ont i magen! Jag testade att äta en tallrik med fil men det blev inte bättre, har även tagit 2 alvedon utan resultat!
Värmde också en sån där ris-värmekudde och hade på magen, men inget funkar ju!!? Vad finns det mer man kan göra?

Åååh får panik, kan inte ens stå rakt! Bra att det är nationellt svenskaprov imorgon också, kommer gå bra nu när jag får bara några timmars sömn inatt!

Random bild från skolan
/Freja


Just another monday

Så trött imorse, hade verkligen problem med att kliva upp, fixade mig och åt frukost på 10min, sprang ner till bussen på den isiga hala vägen, haft en kul dag med Binaz på skolan, åkte till dollarstore och köpte massa choklad och dricka, satte oss och tjockade i oss på lunchen. En helt vanlig måndag alltså!

Jag har lovat mig själv att somna tidigare på kvällarna, men det är ju så svårt! Det är alltid på kvällen man kommer på allt roligt man kan göra! Värdelöst..

Fina bilder från Agnes och hennes rumskompisars så kallade "hunk-rum" på skolan, någon hade satt upp lite andra bilder ovanpå dom hunkarna som egentligen satt där!
Men jag tycker själv de blev snyggare såhär, han på bilden längst ner är ju en riktig läckerbit!

/Freja


Day turns to night, night turns to whatever we want

en av bilderna från i fredags hanna tagit! :D


issa, frida, freja, jag, hanna och line!

jag och tjejorna innan resten av folket kom! Kvällen blev somsagt helt underbart kul :D



fredags kväll i bilder!






från maddes blogg!
tror hon var stadig på handen i början men sen gick det utför hahhahh :D

det här är bara en del av bilderna som togs, ska tjata på hanna så att hon skickar ögonblicken hon fångat på bild också!


Första advent

Som alla säkert vet så är det första advent idag! Jag känner ingen julkänsla alls, så jag tänkte lägga upp massa juliga bilder som får en i rätt stämning!
Jag älskar julen, det är en sån fin och mysig högtid!♥

Bilder från weheartit

You make me happy.




When you're with me, the skies will be blue.

favorit i repris!

vet att filmen har varit upp tidigare men den är tillfixad av freja så ta en titt igen!




grym hund jag har! ♥


Make it easier somehow to leave this all behind.

Baby I'm not perfect, that's just the way it is.




Show me all the things that i should have known

Satt riktigt fint med en tidig uppgång imorse för att på en lördag åka till skolan, eller? Nää.. Har inte alls mått särskilt bra idag, har varit illamående och inte haft någon aptit alls, inte likt mig.

I alla fall så blev det inte så jobbigt på skolan, det var ju öppet hus så alla lärare var upptagna så vi satt och fikade och tog det lite lugnt bara!

Efter skolan så gick jag ner på stan och köpte mig en mössa som jag har kollat på förut på cubus, kan lägga upp bild på hur den ser ut imorgon! Gud vad skönt det kommer bli med mössa, ni vet väl att 70% av kroppsvärmen försvinner genom huvudet? Kanske kan gå hela vintern i min skinnjacka nu när jag har mössa, hehe.


Bild från skolan idag!


Igår kväll

Hade en otroligt rolig kväll hos Hanna igår med massa roligt folk! Bästa kvällen på länge.
Stressade dock halvt ihjäl mig innan jag skulle åka så jag hann inte knäppa någon outfit bild eller blogga över huvud taget, men kanske kan sno bilder från någon som knäppte kort!

Eftersom jag inte har några bilder från kvällen än så får det duga med en några veckor gammal bild från en annan grym kväll!



lördag morgon

Sitter i fridas säng helt nyvaken, tanken på att vi måste vara på skolan om två timmar gör mig illamående. Ingenting jag vill om jag säger så haha.. menmen vi måste ju ;) för er som undrar varför vi ska dit på en lördag morgon kan jag berätta att vi har öppethus. Hade en grym kväll, man mår ju som man själv förtjänar, vissa bättre än andra haha! Men det är väl lika bra att resa sig ur sängen och börjar göra sig iordning. Ha en bra lördag medan vi på skvadern är fast på skolan / Agnes

vad gör vi, nu kör vi!!





let's get the party started!



We don't mind if you take a photograph

We don't care that we'll never be like you
That we'll never be like you
Love is so old, ever know for sure, know for sure
I know you, you'll be coming back for more
You'll be coming back for more
We can fight anything that we can use
All I do is just for you.



Två bilder från dagen, tagna från Linnis blogg! Vilken tur jag har som har sånna söta vänner!


Slänger in en bra låt medan jag ändå är igång!



helgplaner!!!



Har precis som freja grymma planer för helgen! Det känns bra trots omständighterna, har deppat tillräckligt och känner nu att de är dags att ha riktigt kul.

Har sprungit runt i huset och funderat på vad jag ska ha för kläder, ständigt samma problem..
vad jag har kommit fram till fåår ni se imorgon :D:D

nuuu, duschen sen gossip girl!! :D


Dagens klädsel

Var väldigt länge sen jag la upp en dagens klädsel så jag kände att det var på tiden nu!

Imorse hade jag verkligen ovanligt svårt att ta mig ur sängen, var så himla trött! På alla lektioner idag har jag fått kämpa med att inte somna, som jag i för sig alltid brukar göra haha!

Imorgon är det äntligen fredag och jag har roliga planer på g! Men jag ska inte ha för höga förhoppningar på att det kommer bli kul för då brukar det inte bli så haha!

Jaja här kommer en dagens klädsel, nu drar jag och ser på one tree hill, hörs!

Jeans - Rut mfl (dr. denim)
Tröja - Carlings
Stickad väst - Gammal kofta från Gina tricot som jag klippte av ärmarna på
Halsband - Lindex
Örhängen - Cubus (Det är ett fjäderörhänge, syns inte så bra)

Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed




ni får en liten arkivbild här i brist på tid, sitter alltså och äter frukost nu och måste snart göra mig iordning då jag måste gå till bussen om tjugo minuter. Idag ska vi fixa nå grejer inför öppethus som vi har på lördag, det är inget jag ser fram emot, måste dit en lördag morgon, ni fattar ju, det suger..

ha en bra dag iallafall, jag tänkte se framemot allt annat roligt som händer i helgen och kanske försova mig då jag ska till skolan på lördag? fassttt, vi får ju faktiskt kompledigt för de.. ;)




en vanlig dag på skvadern!

slänger upp några bilder på en liten del av klassen!











svar på kommentar!

josephine  ([email protected]) om hunk-rummet!:

sv: hihi ja :) vem av personerna är du i headern? :)



Svar: Agnes till vänster i bild och Freja till höger!

hunk-rummet!

På skolan jag går på har man olika arbetsrum som man sitter 8 stycken i, 4 vid varje bord. Det får vi pynta och fixa som vi vill med. Alla har fixat sina rum på olika sätt, det finns dom som inte har gjort nånting, och dom som har lagt ner väldigt mycket tid på det. Blandannat så finns hellokitty-rummet och carpediem-rummet, nu har även hunk-rummet kommit med i den samlingen!

Rummet jag sitter i har hittills varit ganska tråkigt, vi hade inte lagt nå tid på det utan bara tagit dit det man kände för. Men idag hände det, och daaamn vad snyggt det blev :D


fönstret utåt mot korridoren


och ännu är det inte klart ;D


Drip Drop

Tänkte berätta lite om en ponny som jag red mellan 2006 och 2009 (om jag minns rätt), en ponny som betyder väldigt mycket för mig.

Det började med att Asta köpte Drip Drop som 5-åring, hon var inriden under en sommar när hon var 3 och efter det inte mer riden för hon fick föl, så när hon kom så var hon så gott som oinriden. Jag och Asta började tillsammans jobba med henne och jag började rida lite smått. Drip Drop var en väldigt bestämd ponny, ett typiskt sto och jag var ganska oerfaren.

Under åren så gick hon igenom alla sorts perioder man kan tänka sig, hon sparkade bakut, stegrade, kickade, vägrade gå framåt, vägrade hoppa, ville inte gå i form, skenade osv. Såklart hade hon bra perioder också då allt satt perfekt!
Många kunde inte förstå varför jag gillade Drip Drop så mycket, t.ex. som våran första lokala tävling då vi kom in i ridhuset och Drip Drop vägrade gå fram till start, efter mycket tålamod och lugnande så lyckades vi komma till första hindret, som hon vägrade på, försökte igen och hon hoppade, styrde mot andra hindret, hon vägrade och jag försökte igen och hon hoppade och så kom vi till tredje hindret, hon vägrade och vi var uteslutna.. Jag gillade Drip Drop precis lika mycket, hur jobbig hon än kunde vara och det var bara att ta nya tag och hoppningen gick sakta bättre och bättre, för hon kunde ju hoppa riktigt bra, när hon ville..

Nästa steg var dressyren, tror vi fick 43% på våran första dressyrtävling.. Drip Drip stannade och krafsade på dressyrstaketen, var nära att hoppa ut och ville inte gå nära dommaren! I dressyren var hon dessutom väldigt seg.
Vi fortsatte att kämpa och det gick även det bättre och bättre!

Jag var inte den enda under åren som ridit Drip Drop, men det är jag som har ridit henne mest.
2009 var det året som gick bäst! Vi tävlade LC- och LB-rundor felfria och fick ca 60% på dressyrtävlingar, vilket var ett otroligt framsteg från att knappt ha kommit igenom start och fått 43% i dressyr. Vi utvecklades så otroligt mycket tillsammans och jag kände mig säker på Drip Drop, jag kände henne så väl och visste hur hon funkade i olika situationer. Det kändes faktiskt som om hon litade på mig också. Jag kommer ihåg att hon var livrädd för vatten i början, hon ville inte ens gå nära en vattenpöl! Men jag kämpade på med det och till slut så kunde vi bada i havet utan problem!

Tror det var hösten 2009 som jag bestämde mig för att sluta rida Drip Drop, jag tyckte att jag var för stor och dessutom skulle jag och en kompis tillsammans skaffa foderponny. Foderponny-idén blev inte av och jag saknade Drip Drop så himla mycket!! Jag ångrar det valet jag gjorde då eftersom jag inte alls var för stor för henne som jag trodde. Om jag hade fortsatt tävla henne under tävlingssäsongen 2010 så tror jag vi hade utvecklats ännu mer och kanske till och med kunnat nå långt!

Under 2011 blev det av en slump att jag började rida henne lite smått igen, red henne lite då och då, men tävlade inget för jag tävlade för en annan klubb än Drip Drop tävlades för då.
Drip Drop fick fång och under en period mådde hon inte särskilt bra..
Sent under sommaren 2011 såldes Drip Drop, det känns så tomt utan henne och jag saknar henne verkligen! Hon var den första ponnyn jag älskade och jag har henne att tacka för i princip allt jag lärt mig! Vi gick igenom så mycket tillsammans, både motgångar och framgångar♥

Här är en bild från den allra sista ridturen på Drip Drop, jag red ut ensam i skogen och jag grät för jag visste att det var sista gången någonsin jag skulle få sitta på henne...


Här är en film med blandade bilder och filmer på mig och Drip Drop under 2009



Lite fakta om Drip Drop:
Ras: Welshponny
Mankhöjd: ca 133cm
Färg: Mörkfux (dom flesta tror att hon är svart)
Mamma: Lillemons Daytona
Pappa: Simberg Hip Hop


Antar att det inte var så många som orkade läsa hela texten, men jag kände bara att jag ville ha den nerskriven för att komma ihåg alla fina minnen med Drip Drop bättre!


Victorias Secret

Skrev ju för ett tag sedan om parfymen/body misten som jag beställde från Victorias Secret. Den kom idag i alla fall och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med lukten för att aldrig ha luktat på den tidigare, lite vågat av mig kanske, men det blev ju bra ändå!

Kan rekomendera den starkt, den heter Sexy Little Things - Noir


film på när kotten tömkörs i hoppning!

film från när kotten tömkördes i hoppning i förrgår, det är alltså första gången han gör det. Han tyckte det var grymt kul men man ser att han han utan ryttare har lite svårt med avståndet från hindren ibland :)

sista oxern ligger på 110-120 cm



kadrilj 2009

Här får ni en liten film från luciafirandena på stallet för två år sedan, en kadrilj gjord av mig och några andra!
enjoy

det är jag på den lilla ponnyn längst bak men mycket vitt på, längst till vänster i bild på första uppställningen.



"detta fält måste fyllas i"

hade lite smått beslutsångest över vilka skor jag skulle köpa! kan iallafall nu meddela att dem inringade skorna äntligen står i min garderob, love it!



fyran kändes lite "tantig" då jag provade den!


var precis och red ett superpass min dunderfina häst för bästa pia, det gick grymt bra, kul!



söta djur jag har!


Romwe.com

Tänkte tipsa om en onlineshop som jag tycker har riktigt snygga och annorlunda kläder! www.romwe.com, det finns massor med snygga kläder, smycken, skor, väskor m.m som är streetstyleinspirerade.
Romwe är ett amerikanskt företag, så frakttiden kan variera lite. Jag har beställt därifrån en gång och det tog nästan en månad, men jag har hört andra som det bara tagit ca 2 veckor för.

Jag kommer i alla fall lätt beställa därifrån igen, grymt coola kläder!



Bilder från romwe

måndagmorgon


målat av erri!


åker till skolan snart, ska försöka dra med mig freja eller någon ut till birsta på lunchen så jag kan köpa skorna, gruvar mig faktiskt för att gå till bussen i conversen nu, det regnade igår kväll..

altttid lika trött på måndagar, fattar inte! men nu måste jag verkligen fortsätta göra mig i ordning så jag slipper springa till bussen, pussss


Photoday

Har varit ganska upptagen idag, åkte imorse till Johanna för att bli fotad! Allt som allt höll vi på i 5 timmar!! Sminkningen tog kanske 2 timmar haha.

Det var i alla fall jättekul! Temat var lite färgglatt/rockigt, resultatet får ni se så fort som möjligt!

Kollade även på när min lillasyster hade konståkning, hon har blivit så duktig!! Hon har precis fått sitt tävlingsprogram och första tävlingen är i januari!

Randombild
/Freja


skoångest, hjälp tack!

åkte in till birsta för att ta mig i kragen och faktiskt införskaffa mig ett par skor som är lämpliga på vintern, det har inte hänt på x antal år! converse ♥

hade tittat ut två par och åkte nu för att prova båda och köpa dom som jag var mest nöjd med.

dom ena jag hade hittat var inte så varma och fanns heller inte i min storlek så dom är inte ens värd att nämna här.

dom andra var perfekt (1), älskar hur mjuk och smidig dom var, meeenn... såklart så fanns dom inte i min storlek dom heller!

hittade då ett par andra (2) som var riktigt sköna, dock så är jag inte lika säker på utseendet som dom andra..dom är ju ganska snygg, men inte riktigt vad jag hade tänkt mej.

sen så kände jag för att par lite snyggare skor också men kan såklart inte välja där heller (3) och (4).



så vad tycker ni?
ska jag köpa tvåan?
och vilken av tre och fyra tycker ni är snyggast?



it's gonna be okey


bild från hannas blogg!


Breaking dawn - part 1

ni har säker läst massor om hur bra filmen ska vara, att de skulle bli den bästa av twilight-filmerna och att det verkligen är en film värd att se.
Allt det hade jag hört, jag hade alltså väldigt stora förväntningar då jag också älskar böckerna.

Den levde faktiskt upp till mina krav och förväntningar, den var lång men blev inte tråkig utan spänningen i den hölls uppe bra!
Sorglig, rolig, spännande, hemsk.. vad mer kan man begära!?

Det är inte helt fel med en av världens snyggaste killar i den heller ;)






se trailern häär!! :D


nu slänger jag mig i sängen och tittar på något som faktiskt kan mäta sig med denna underbara film, gossipgirl!


Höst blir till vinter

Man känner nu att hösten övergår till vinter, det blir bara kallare och mörkare för varje dag som går!
Jag längtar inte det enda jag gillar med vintern är jul!

Bild jag knäppte när jag var i Åland förra hösten

Det här är vad jag har att se fram emot! Det här är alltså våran gård förra vintern, kan inte fatta hur mycket snö det verkligen var!!

Kul busschaufför!

Sitter på bussen med frida. Vi har på eftermiddagen tagit en liten shoppingrunda, visserligen utan att köpa nåt men har iaf kollat ut lite julklappar haha.

Sen åt vi en grym middag på subway och åkte senare mot dollarstore för att köpa godis. Smart som vi är tänkte vi inte på att de var stängt haha så vi var tvungen att köpa godis på city gross istället.

När vi hoppade på bussen för att åka tillbaka till stan säger busschauffören: men hallå..de är ju ni igen!!
Kul att bli igenkänd av en busschaufför liksom..!

Senare blir de bio,
ha en bra kväll! :D


Millan plutten

Red ut ensam på Millan idag, var faktiskt skönt att rida ut helt själv! Visst är de roligare att ha någon att prata med, men det är så skönt att rensa tankarna, ta det lugnt och bara vara!

Millan var i alla fall duktig! Det fanns ju mycket "farligt" längst vägen enligt henne, så jag fick ha mycket tålamod för ibland gick det verkligen typ tre steg i minuten hahah! I alla fall så blev hon bättre och bättre och i slutet kunde hon gå förbi massa gubbar som höll med något byggarbete så det lät högt som satan utan att bry sig så mycket!

Här kommer ett lite bilder på Millan, eller Stenbroåsens Camilla som hon egentligen heter.

Januari 2009 (Började rida in henne i December 2008 om jag inte minns fel)

Mars 2009

Sommar 2009

Höst 2011

Höst 2011

Höst 2011


HAHAH

Såhär kul hade jag och Binaz på skolan i torsdags!! Söta vi är va?


dålig blogglust pgr av olika anledningar!

känner att bloggen får ta stryk av att jag inte är på humör för nånting!

ridningen idag gick bra, jag är nöjd! det är någonting som brukar göra mig på bra humör, men inte denna gång.

Jag går runt och är irriterad på alla mest hela tiden av ingen speciell orsak (förlåt alla heheh). Jag är orolig och kan inte ta tankarna ifrån min fina vän.
Jag går runt och mår dåligt eftersom att min vän mår dåligt, kedjereaktion..
tänker inta ta upp nå mer om de eftersom att det inte är upp till mig att prata om de och ju mer jag tänker på de desto mer ledsen blir jag! men nu vet ni iallafall varför min blogglust inte är på topp.

denna fredag blev en hemmakväll, hade jag hittat på något kul så hade mitt värdelösa humör smittat av sig på andra vilket jag inte vill. Så istället för att följa med Eila ut så slänger jag mig nu i sängen framför gossip girl under ett varmt täcke.


arkivbild, jag vet..




Ridning

Red Lorrimar i hoppgruppen ikväll, uppvärmningen gick skit, men när vi väl började hoppa gick det bättre. Sista språnget vart jag riktigt nöjd över!

Här kommer två gamla bilder på mig och Lorrimar, saknar hur han var i dressyren när vi red utomhus! Vet inte vad det är med honom, men så fort vi börjar rida inne i ridhuset blit han dubbelt så stel och ovillig..!




Faan vad skönt!!

Blev ganska nyligen klar med min uppsats, är så lättad nu att jag har den överstökad, även om det var i sista minuten som vanligt!
Min kväll gick just från hemsk till fantastisk, jag har ingen lust att sova, vill hellre fira med lite tv-mys!!

Hoppas ni haft en grym kväll!! :*
/Freja


sällan rebeller!

sitter och tittar på medan freja skriver sin uppsats, ganska nöjd över att min redan är inlämnad, hahah!

stod förut och plockade reda på kläder från golvet osså fick jag värsta paniksmset av freja: hurruu vart äru??? kan jag komma hem till dej nuuuu!!?? svara fort!!
hhaha typ tre minuter senare står hon utanför min dörr och plingar på..

Hon hade suttit i kvissle och väntat på bussen och upptäckt hon att hon hade glömt hemnyckeln, bra smart hon!

så jaa, nu sitter hon här och skriver sin uppsats istället för hemma, men fan vad segt det går för henne ;)


satan vilka emo-hippie rebeller!
för er som inte ser de så äre freja och jag på bilden haha!


Yes we do

Vi tjejer ...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.


life is what you make



har fastnat för den meningen, så nu tänker jag förgylla mitt liv med en riktig chilldag!

slapplektioner på skolan, bara idrott och nån föreläsning. Sen åker jag till stallet och rider ut o busar i skogen med lillponnyn tillsammans med bästa eila :D kan fan inte bli så mycket skönare dag!


You now it, but you just don't know it yet

Skrivit på min vetenskapliga uppsats nästan hela kvällen (ganska mycket facebook-pauser dock) Men känner mig ganska duktig, men har de jobbigasta punkterna kvar tills imorgon!

Idag på skolan har jag och Binaz jobbat hårt hela dagen! Började med matte, okej då kanske vi inte jobbade så hårt men vi försökte i alla fall! Sen satt vi nästan hela lunchen och lite av lektionen efter och skrev på en gruppuppgift i naturkunskap! Vi är ensmma i våran grupp medan alla andra är typ 4-5 st så vi har extra mycket jobb, men det gick ganska bra och vi blev nästan klar med det vi skulle!
Okej det där var lite tråkig onödig information så ni behöver inte anteckna ;)

Binaz gjorde en fin teckning på min telefon idag, mycket fin!
/Freja


slående lika!!!!

Grislikt!!!



hahahhahahhahahhaha assåå fan vilken torr humor!


äntligen!

Sitter i bilen påväg till stallet, tänkte bara berätta att värsta stenen har lättat ifrån mina axlar. Nu är nämligen uppsatsen inskickad! Underbart!! Firar de med att först ägna lite tid till min fina häst och sen bara ta de lugnt framför gossip girl :) Ha en fin kväll! / Agnes

who you are

ni bör verkligen titta på denna video och lyssna på den helt sinnesjuka rösten hon har!

 

Jessie J - Who you are


If I could turn back the hands of time, I swear I never wanna cross that line

konstigt nog så har jag mest tid för att blogga på morgnarna nu för tiden haha, har alldeles för mycket att göra då jag kommer hem från skolan tyvärr..

var iallafall väldigt duktig och skrev på min uppsats hela kvällen igår, yeah. Den är långt ifrån klar, men jag har hela dagen idag på mig att skriva också.



ni får ha en dunderbra dag och bättre uppdatering från bådas håll blir såfort uppsatsen är inlämnad!! :D



Dagens låt


Tove Styrke - High And Low

Kanske inte blir så bra uppdatering från varken min eller Agnes sida ikväll, båda har en del plugg att sköta så ni får ha en fin kväll allihopa!


what's going on beside of me




ångesten man får när man hör hur mycket de blåser ute <333
haha hatar kyla..

nu måste jag iallafall fortsätta göra mig iordning och sen rulla vidare mot skolan, blir en jobbig dag känns de som.
uppsats, uppsats, uppsats..


How beautiful life is when your'e in the world ♥






slänger mig i sängen framför gossip girl och försöker glömma allt som är jobbigt och svårt, jag hoppas på att vakna upp imorgon utan någon ångest över uppsatsen och annat skit, ha en bra kväll!



Fullt upp

Har inte kunnat bloggat något i dag för jag åkte till stallet efter jag ätit frukost och kom hem för bara ett tag sedan!
Red ut med Emilia på Millan och hon red Jazzi. Sen höll jag på att grejja med Kattegatt, hon var ganska ofokuserad och irreterad idag, kanske för att jag inte hållt på något med henne på ett tag nu. Måste börja åka till henne oftare för att få lite framsteg, hon är ju snart 3 och då är det dags för själva inridningen. Hon är fortfarande lite skeptisk till sadel och träns och förstår inte riktigt vad det är nödvändigt för, lillsötan!

Nu ska jag ta tag i den vetenskapliga uppsatsen om folkmordet i Srebrenica, har panik över det eftersom jag inte alls har börjat och den ska vara klar på tisdag och ska vara runt 10 sidor...
Det är bara att jobba häcken av sig ikväll och imorgon då!!

Ha en bra kväll allihopa!

Arkivbild på mig och Pinoccio, saknar den lille mannen!

Hoppas att din utförsåkning går snabbt, att dom skriver idiot i ditt pass

hade en trevlig kväll igår, och idag ska jag äta tårta och chilla på bara! Jag bör skriva lite på min uppsats också för att inte behöva sitta hela kvällen imorgon så får se om jag orkar ta tag i det.

Skrev i ett tidigare inlägg att min uppsats om folkmord skulle inrikta sig på förintelsen, men efter att ha skrivit inledningen bytte jag. De kändes som att det var den lättaste utvägen och jag vill inte att min lärare ska tro att jag inte vill ha höga betyg haha! Så jag bytte till Anfal, ett folkmord i Irak på 1988-talet istället :)

Måste börja fundera på vad jag ska önska mig i jul också! Älskar att ha många paket att öppna men samtidigt känner jag att jag istället bara vill få pengar och kunna köpa vad jag vill haha, svårt dedär men jag måste fundera lite!

Kom gärna med förslag om vad ni läsare brukar önska er, min hjärna har verkligen ingen förmåga att i tid komma på saker jag vill ha, två veckor senare brukar jag komma på massa grejer som jag borde ha önskat mig haha!








Photoshoot

Nästa helg blir det förhoppningsvis en photoshoot med duktiga Johanna Nordlander igen!
Ser verkligen fram emot det, det var ju så kul förra gången!
Här är en bild från förra fotograferingen med Johanna, har lagt upp bilden förut men har inte fått dom andra än!

Model: Freja Boholm
Photographer: Johanna Nordlander
Make up: Johanna Nordlander
Hat and gloves: Glitter
Shirt and cardigan: Cubus


Johanna skickade lite modeller som jag skulle söka på som inspiration, temat kommer vara färgglatt, men ändå lite "rockigt", annorlunda men kul!
Här är i alla fall några bilder som kom upp på som jag ska ha som inspiration





Spännande..

You still got what I want, but she has what I lack

Ikväll blir det en mysig filmkväll med Frida, längesen vi var med varandra nu så det ska bli jättemysigt!♥ Ganska skönt med en lugn helg!

Än så länge idag har jag legat och proppat i mig chips framför gossip girl, tills jag kom på att chipsen kan komma till nytta ikväll. Synd Frida, men jag har nästan ätit upp alla :/

Här får ni en bild på mig och Frida från i somras när vi grillade marshmallows under infravärmaren, tro det eller ej men det funkade bra!



lördag



åker till stallet och tar en skrittur på min fina häst, sen hem och göra mig iordning, är bjuden på middag till mina kusiner!
myslördag♥


She fits in your arms, like they used to fit me

En lugn hemmakväll med mig själv står på schemat! Hade tänkt hitta på något kul ikväll men jag orkar inte göra något alls, sov 3 och en halv timme i natt så är ganska slut. Dessutom känner jag mig sjuk igen.. jävligt envis förkylning jag fick då!

Anledningen till varför jag inte kunde somna igårkväll har jag ingen aning om, var sjukt trött och kände mig yr men kunde verkligen inte somna! Brukar inte ha sömnproblem, men har haft det mer och mer på sistone! Borde spendera mindre tid vid dator, tv och mobil för jag har hört att det kan ge sömnproblem..

I alla fall ska jag försöka somna tidigt och sova riktigt länge imorgon för att sova bort det sista av förkylningen.

Tänkte bara se till att tipsa om min fantastiska vän Linneas nya header, älskar den! Har läst den långa texten en miljon gånger redan och den får mig alltid på bra humör, precis som Linnea!


För att se tydligare, gå in på hennes blogg här


elftenovember

har precis ätit middag, thaimat ♥
innan de hade jag precis kommit hem från stallet, herregud vad de kan vända från vecka till vecka alltså! Förra veckan var jag ju vidrigt missnöjd efter hopplektionen men idag är jag på topphumör såhär efteråt! Provade en häst som jag ridit några gånger förut och varit nöjd med men aldrig riktigt fått som favorit,

hon är i hoppningen riktigt lik den ponny jag tävlade förut, pigg, laddad,het och galen! Fick till någar riktigt grymma språng vilket var kul efter som jag inte haft en bra känsla på länge.


Måste bara påpeka hur jäkla kallt det helt plötsligt har blivit, som om nån inte skulle märkt de haha!
För någon dag sedan åkte jag moppe på kvällen, visst de var kallt och mörkt men de gick ju, skulle jag ta den ur garaget nu skulle jag ju fan inte behöva starta den, skulle glida ända till kvissle!


Så mina språngmarsher till bussen på morgonen består numera av att istället glida på hälarna, hate that!


ni får en riktig bjudbild nu eftersom att jag inte har någon annan som passar in!


jag var iallafall dödsredo inför ett kallt stall!


Lite

Idag på skolan fastnade jag och Binaz lite i vårat faktasökande, så vi tog till en nödlösning! Haha
/Freja


right? do that!




good day turns to a bad day

alarmet ringde, på morgonen då jag fixade mig flöt allt på utan strul, jag känner att jag är i god tid för ovanlighetensskull, denna dagen kan inte bli annat än bra tänkte jag precis...!! innan jag kom på att jag ska skriva skituppsats heeela dagen, gahh kommer inte stå ut. Ska skriva om förintelsen, temat är alltså folkmord och de ska bli en högskoleuppsats på minst 7 sidor, gonatt!

tvingar mig iallafall nu till bussen, hur lyckades jag bli sen och behöva stressa ändå??


arkivbild


you're the one that i want


arkivbild - världens bästa, underbara tider!


klev precis ur duschen, fick undan dagens plugg ganska tidigt så nu ska jag slänga mig i sängen med lite fika och se på tv. Ska även dampa lite på freja så hon kommer ihåg att ladda över GossipGirl från hennes usb till mitt, i miss it.. and love it!


säger bara de till er som inte sett GossipGirl någon gång, ladda ner en säsong, lägg er och titta, sen är ni fast! jag kan lova er att ni då kommer sluka säsong efter säsong ;)

provade nyss mammas födelsedagspresent, en värmefilt ifrån obh nordica, ni aaanar inte hur skön den var, jag som är så frusen!
de är en fleecefilt med tunna värmeslingor i och man kan även ställa in temperaturen själv,
läju bli välanvänd i vinter, men undra om hon märker om jag snor den!?!










min vecka i bilder!

hinner inte skriva värsta texten så ni får istället några bilder för att se hur min vecka hittills har sett ut!



fan vad snyggt hanna, du kanske borde bli inredare, haha!


boxxniing!

dåligt full buss!?!


hahahhaha asssååå kult liv vi har liksom, och dedär är ingenting i jämförelse med hur dom ser ut nu, måste fan knäppa kort på dom förnyade versionerna imorgon!



måste bara berätta om mina skills imorse!!
jag ställde igår klockan somvanligt, på 06.00
idag vaknade jag av mig själv och tänkte äsch klockan har inte ringt, jag somnar om.
Av nån konstig anledning fick jag för mej att kolla på klockan ändå då jag nästan hade somnat om, då såg jag att mobilen hade stängt av sig. Jag satte på den och märkte att klockan var 06.05
hahahhah

fattarni, jag vaknade i rätt tid utan att någon klocka ringt och jag fick för mej att som tur var kolla på klockan även fast jag i vanliga fall lätt skulle ha somnat om, ganska lyckat om ni frågar mej ;)



Never In Time

Alltså jag fattar inte? Har varit sen till allt hela dagen!

Började med att jag missade bussen imorse, kom några minuter för sent till första lektionen.

Efter lunch skulle vi se på någon dansteater med skolan så jag och Binaz åkte ner till stan, åt på Mcdonalds och hade gott om tid, gick efter lång tid upp till teatern, gick först in i fel byggnad och när vi kom till rätt byggnad hade dom stängt dörrarna för vi var 1 min sen...

Vi bestämde oss då för att gå omkring på stan ett tag, vi gick till cubus och plockade ihop varsin urläcker outfit och testade!

Binaz outfit

Min outfit, ganska lik Binaz men det är för vi har exakt samma smak! Tycker vi fick till riktigt fräsiga outfis eller vad säger ni?? HEHEHE
Mammas kommentar när jag visade bilden: Oj du skulle lätt platsa på en särskola med dom kläderna!
Tack mammi, snällt sagt..

I alla fall
så hade vi så kul på stan så att vi helt glömde bort tiden så det slutade med att vi kom en halvtimme för sent till lektionen, ooups..

När vi slutade sprang jag allt vad jag kunde ner till bussen och jag var 2 min sen, men som tur var var bussen sen också så jag hann precis med den!!

Ja vad ska man säga? inte mycket jag kom i tid till idag, men har i alla fall haft en jättekul dag så jag klagar inte!


Dagens klädsel


Skjorta - Bik Bok
Jeans - Rut mfl (dr. denim - kissy)
Örhänge - Cubus

knasig heeezt

slänger upp några bilder från hoppträningen då jag bröt handleden! hann ju dock inte rida så länge hehe.









happy birthday

har precis ätit en middag bestående av ryggbiff och potatisgratäng! helt okej onsdagsmiddag hahaa :D
efter de åt jag efterrätt också, bra mätt nu!

och nej, vi brukar inte äta sånt varje dag haha, mamma fyller år. Grattis!

Idag på idrotten hade vi boxning, haha faktiskt riktigt jobbigt. Gick bättre än förväntat med handleden, hade knappt ont direkt efter men nu efteråt har jag ganska ont, hehe aja.


ni får två bilder som inte alls har med texten att göra, men vafan
freja goes crazy!


fokuseringen gick åt helvete hahah!






Sexy Little Things

Har beställt en body mist från Victorias Secret, en stor chansning eftersom jag aldrig luktat på den hahah! Den heter i alla fall sexy little things - noir och jag hoppas att den luktar lika gott som jag förväntar mig.

Anledningen till varför jag köpte en parfym (body mist) som jag inte alls vet hur den luktar var att jag är så trött på alla vanliga parfymer, ni vet Paris Hilton, Britney Spears, Escada osv. Visst många av dom luktar jättegott, men alla har just dom parfymerna som luktar gott.

Jag har varit på kicks flera gånger och aldrig riktigt fastnat för någon där, så när jag såg den på internet tänkte jag varför inte? Hur illa kan den lukta liksom! Dessutom säljs inte Victoria Secret i någon butik (här i Sundsvall i alla fall) så den är nog ganska unik.

Om det är någon som luktat på den får ni mer än gärna säga om den luktar gott!

Dålig sömn

Har inte alls sovit bra idag. Vaknade klockan 3 och kollade på klockan (för er som inte vet så är jag helt borta på nätterna haha) och var helt bombsäker på att jag skulle kliva upp nu vid den här tiden..(!) Så jag klev upp och klädde på mig och sminkade mig, inga konstigheter alls tills jag hade börjat vakna till lite och kollade på klockan igen och tänkte vad i helvete gör jag uppe vid 20 över 3!!? Hahaha asså åå det är inte första gången det händer heller...
Det var bara att lägga mig och somna om igen då...

Klockan halv 7 kom mamma in och väckte mig och frågade om jag inte skulle upp nu (det är den tiden jag brukar gå upp ungefär) så jag klev upp och började klä på mig igen, som tur var hann jag inte längre innan jag kom på att jag hade sovmorgon! Så det var bara att somna om ännu en gång..

Nu är jag i alla fall uppe vid rätt tid och ska snart gå iväg till bussen! Hoppas eran morgon har varit bättre än min, ha en bra dag!

(Typ enda bilden jag hade på den här datorn) Jag & Binaz

skiiit

tar tillbaka det jag sa om att min låntetelefon var grym, igårkväll var den bra konstig haha, stängde av sig typ 10ggr inom 45minuter. knas

aja får se hur den funkar idag annars får jag väl gå och byta den ;)

ska göra mig iordning nu sen dra till bussen, ganska skönt med lite sovmorgon idag.





Bad Teacher

Någon som sett filmen bad teacher? Är den värd att ladda ner?


uppochner

var och red electra efter skolan, hon var helt underbar! den ponnyn, hon kan hon!
sen bara tagit de lugnt och tittat på desperate housewives :D

och juste, lämnade äntligen in min mobil på lagning så nu har jag lånetelefon, hehe men den är grym så de gör inge !




Kul man kan ha...



shooting dogs

Sitter på skolan och ser en film om folkmord, har till morgonen också börjat på en uppsats om just det. Snacka om omställning med kvalite på uppsatser och inlämningar, vi måste skriva helt korrekt och layouten måste vara precis som i högskola, vi måste tillexempel ha med fotnoter, ni vet som i böcker att man skriver en stjärna eller siffra i slutet av ett ord och hänvisar en förklaring av det nederst på sidan.. på min förra skola kunde vi typ lämna in handskrivet haha! Ha en bra dag / Agnes

I dream about leaving, but I wake up with regrets.

Här kommer tre foton från när jag var Modell för Johanna Nordlander, kommer att komma fler bilder också!






Model: Freja Boholm
Photographer: Johanna Nordlander
Make up: Johanna Nordlander
Hat and gloves: Glitter
Shirt and cardigan: Cubus

My heart is set on you

Hur fin är inte den här covern av den gamla greese-låten "You're The One That I Want"?
love it.




se upp!



Satt och tänkte på hur mycket lättare livet skulle vara med körkort och egen bil, sen kom jag på att jag faktiskt snart måste gå kursen! Ska fan boka snart, grymt sugen på att börja köra nu alltså.
Varför inte börja nu i vinter, tänk vad lätt allt kommer vara i sommar då! hehe bra plan


Mums...



darkness




efter att jag slutat skolan gick jag med hanna ner till bussen, kan ju lova att vi märkte att hösten var här!
löv fulla backen, och även fast klockan bara var halv fyra så hade det börja mörknat!

Man märker ju att vi som bor i njurunda bor i bushen när de sedan har hunnit blivit svart ute då man går hem från bussen, och då åkte vi ändå direkt hem!




Svar på kommentar

Elin om Sjuk:
Hur gör du ren dina borstar??

Svar:
Tikeis borstar är syntetiska så dom tål att tvättas med tvål eller diskmedel, till skillnad från borstar av djurhår som blir risiga av det. Jag brukar själv använda mig av diskmedel, men vanlig tvål går lika bra.

*Jag sköljer borsten i ljummet vatten, med borsten neråt, för om det kommer för mycket vatten in i skaftet kan limmet som som håller fast borsten lösas upp.

*Jag masserar in diskmedlet i borsten noga

*Sköljer sedan i ljummet vatten igen tills jag ser att allt diskmedel är ute ur borsten.

*Lägger borstarna på en handduk så att dom kan torka, man ska inte torka dom stående för då åker vattnet in i borsten.

Ett tips är att låta borstarna torka ovanpå ett element, då går det mycket fortare! Man ska inte torka borstarna med hårfön då kan dom förstöras!

Hoppas du blev nöjd med ditt svar! :D




Sjuk

Vaknade imorse med världens huvudvärk, ont i halsen och var helt täppt i näsan, så mamma fick sjukanmäla mig från skolan idag. Jag somnade om och sov ända till halv 12, skönt!

Idag har jag sett till att göra sånt som jag länge tänk göra, men inte haft ork eller lust till, så jag har varit duktig idag!

Har tvättat mina sminkborstar



Målade mina naglar, vilket verkligen var behövligt som ni kan se! Ville ha något enkelt så jag tog ett genomskinligt lack bara. Ni kanske fattar att jag inte målat dom där mönstren, det är nagelklistermärken
!


Har rensat musik från iTunes och dessutom laddat ner lite nytt!




just sayin'

skola idag, jaja väldigt kul, otroligt! fast nee
springer nu till bussen, see ya



outstanding


Godnatt

Tänkte försöka lägga mig tidigt ikväll eftersom det är skola imorgon, det gick ju inte riktigt som planerat.. Men är det så konstigt att man inte är trött vid den här tiden på kvällen när man haft lov i en vecka och klivit upp när man kännt för det? Nej. Dessutom kändes gossip girl mycket mer lockande än att sova, som vanligt haha!

Imorgon kommer jag vara huuuur trött som helst, kommer bli rikitigt svårt att komma upp ur sängen, de förstår ju jag!
Därför tänkte jag verkligen försöka ge sömnen en chans, så godnatt allihopa sov gott!
/Freja


What's the point of doing anything if you never notice

Känns ovärt att skriva om min dag, för den har ändå varit helt ointressant!

Nu blir det i alla fall lite sista gossip girl-mys med chips och godis innan skolan börjar om ganska exakt 12 timmar.

Slänger upp en bild på mig och sötaste Binaz också!
Kram Freja


nu blickar vi framåt, mot jul!

sitter här på en stol och har ångest, vill inte göra något, tiden går för fort då! En veckas lov är typ över, imorgon börjar vardagen med dundermycket plugg och inte tid för så mycket annat.
Kul att jag vet att hela tisdagen kommer spenderas på uppsatsskrivande...

Ska väl ta och pallra mig från stolen ändå så att man får någonting gjort, ska åka till stallet och fixa med kottens hage, sen hem och kapa några avsnitt av Gossip Girl och efter de till stallet på Us-möte.

Jag sitter som ordförande i ungdomssektionen på ridskolan och aktiviteten där är lika med noll just nu, har verkligen inte haft tid eller ork att göra något åt de! Men idag måste vi iallafall börja planera inför lucia. Hade aldrig klarat av att varit ordförande där om de inte vore för freja som gick med i Us i sista sekund, ni anar inte vad mycket hon har hjälpt mej, om de inte vore för henne hade vi gått under!

De är inte allt för långt kvar till jullovet, då jävlar blire party!


äru slutkörd freja!?

freja hittade en passionfrukt på gatan häromdagen och blev liksom lite sugen..


yeeah shopping!

slänger upp lite bilder på de jag shoppade idag!


skjorta - 249 kr, gina tricot




spetströja - 200 kr, monki


örhängen - cubus


Love will come towards you lika a warm summerbreeze


Johnossi - Summerbreeze
Älskar låten! jag vet att den är väldigt gammal, men den är fortfarande underbar

Shoppingdag

Haft en härlig dag på birsta city med bästa Agnes! Blev lite mer shopping än vad jag hade tänkt.. Hade tänk försöka hålla i mina pengar i mer än några dagar, men det gick ju som det gick..
I alla fall så är jag nöjd med det jag köpte så jag ska inte klaga!

Här kommer bilder på dagens inköp

Från Bik Bok

Från Monki

Från Cubus

Också från Cubus

Och sist men inte minst mina favoritchips någonsin Cream Cheese Chips♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Yellow diamonds in the light, and we're standing side by side

lovet är typ slut vilket känns skit, tar en mysig dag på birsta med freja och försöker njuta de sista!



har egentligen ingenting jag mååste köpa, så tänker därför gå runt och impulsshoppa om jag hitta något jag vill ha! eller juste, jag måste ha fler galgar till min garderob, hah.
För mycket kläder eller för liten garderob och för lite galgar??


Jag var fast på botten men kämpade upp, tills jag nådde ytan och hämtade luft

Var ju precis som Freja på ridningen förut, och inte heller för mej gick de bra, kändes skit rent ut sagt! Hästen var seg och osammarbetsvillig, jag var ofokuserad och red inte bra helt enkelt. De var väl inte så att jag fick värsta dåliga språng hela tiden men att aldrig få uppleva den där wow-känslan längre då man rider gör att man tycker att de känns dåligt.
För ett par år sedan var allt så jävla bra, jag hade tävlingslusten, jag hade wow-känslan mest hela tiden då jag red och jag hade framförallt världensbästa häst!

Ett tag tävlade jag fyra(!!) hästar samtidigt! Nu har jag noll!
Otur? aa kanske, Kräsen? kanske lite. Men vafan hur roligt är de att tävla om man inte kan vinna?

Då hästen jag fått mest framgångar på såldes rasade allt, sen dess har jag inte varit riktigt nöjd med en endaste hopplektion.
Har tävlat Electra i tre år och jag är ganska säker på att den tiden är de åren som kommer vara då jag lyckats bäst!
Placerade mig på tävling efter tävling. och nurååååå? jag har varit ute på typ tre tävlingar på ett helt år!

Så nu äre ingen på ridskolan som jag riktigt vill rida, jag jämför alla med hur allt kändes med Electra och ingen annan häst jag ridit får jag samma känsla på.

Pratade iallafall med min ridlärare idag och vi kom överens om att jag ska testa mig fram på lite olika hästar och se om jag fastnar för någon.

Inte nog med de så har min häst i onsdags slängt av min syrra så hon har fått operera knät och har typ helbensskena, kul att man har en galen häst också..!





stina, stina och jag.

stina, jessica, stina och jag




You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of



Fan vilket djupt inlägg alltså haha!







Det är dags för fredagsmys

Sitter och kollar på idol här hemma nu!

Var i stallet förut, red Lorrimar och det kändes inte särskilt bra.. I dressyren var han stelare än på länge, vägrade gå i form och bara sprang på och drog iväg! I hoppningen gick det bättre i alla fall!

Här kommer en bild på min söta kusin Celie som är här på besök från Värmland och till höger är min lillasyster Sanna! (Eila, min storasyster som har knäppt bilden)

/Freja


Be there when no one is around

Just nu ligger jag i sängen och är ganska säker på att det står någon i mitt rum.. Vet att jag alltid inbillar mig saker efter skräckfilmer, men det gör det inte mindre läskigt! Aja får väl hoppas de är någon trevlig typ, inte nån äckelgubbe i alla fall! Kanske ska bjuda på godis?

Nu äre gossip girl-time i alla fall! Fan vad jag älskar den serien!

Idag har jag umgåtts med lite släkt från värmland bland annat min söta lilla kusin Celie, rätt så tråkigt att vi bor 60mil ifrån nästan hela våran släkt, blir ju inte att man träffar dom så ofta.

Nu ska jag sluta babbla och fortsätta med gossip girl puss på er!


paranormal activity 3

kom precis hem, först drog vi till dollarstore för att köpa godis, att ta sig där ifrån var ju bara de ett äventyr! Sen efter ganska lång väntan i stan gick vi och såg paranormal activity 3.

Ganska konstig början, freja- "vänta vaaa... har filmen börjat??" haha man märkte typ inte att den började ens.
Ganska konstig handling, den är typ filmad i hemmet så man får följa deras liv där liksom.
Ganska konstigt slut för man fattade inte att den var slut förns eftertexterna kom, haha.

Grymtjäkla läskig, alla i biosalongen skrek så fort de hände nånting.
Jag lovar er att jag var hyfsat rädd då jag gick för att låsa upp dörren, kändes som att nån skulle hoppa fram hahaha, såå vi får väl se hur lätt jag har att somna inatt! :D
Tycker ni kära läsare borde se den iallafall!

Efter en grym kväll slänger jag mej i sängen och försöker få bort alla hemska bilder ur hjärnan med hjälp av ett  gossip girl avsnitt!







right now!

Drar till stan med två fina flickor nu, hörs när jag kommer hem!





duell!

har en liten konversation med Eila om hunkarna i Gossip Girl!

jag tycker helt klart Nate är den snyggaste medan eila tycker att Chuck och Carter är riktiga puddingar. ;)

så vad tycker ni?

Nate!



Chuck!



Carter!



simply the best

slänger upp en chillbild!


love you guuys!



vill till värmen!

dåligt avundsjuk på min fina vän som befinner sig i spanien just nu, fuck you frida!

slänger upp värsta charmiga bilden på oss haha!


ha de bra, och sola lite åt mig med :')  


På bussen

Har stressat hela dagen, det började bra med att jag försov mig! Vaknade vid den tiden jag hade tänk VARA i stallet så jag slängde mig upp, åt frukost och tog moppen till stallet.

Jag red ut på Millan med Emilia som red Jazzi, Jazzi var ganska tjurig under hela ridturen och höll på att stegra och greja, i slutet så stegrade hon jättehögt, vände sig i luften och fastnade med ena hoven i Millans tyglar och andra hoven slog i mitt lår! Både Millan och Jazzi fick panik och kastade sig åt sidan, tyglarna gick av, Emilia flög av och landade på rumpan och jag skrek hahah!
Det hela slutade med att vi fick gå hem med hästarna sista biten (typ en kilometer) Jag kommer få fetaste blåmärket på låret dessutom..

Efter stallet skyndade jag mig hem och hade en timme på mig att duscha, göra mig iordning och äta lite så jag sprang omkring hemma med panik, men jag hann precis med bussen och nu sitter jag påväg in till stan och ska möta Binaz för att sedan lite senare åka vidare till Matfors för att fira Linnea som fyllt år!

Har sämsta hårdagen på länge dessutom, hahah vilka problem man kan ha!

Aja ha det bra kära läsare
/Freja


Once a failure, always a retard

Haft en lugn och skön kväll, nystädat rum, gossip girl och fika!

Imorgon däremot har jag fullt upp hela dagen, ska försöka hinna blogga så mycket som möjligt ändå!
Verkar i alla fall bli en rolig morgondag.

Agnes får stå för bilden, tror hon glömde lägga ut den men de här är i alla fall hennes dagens outfit!
Godnatt fina läsare
/Freja


Lend me your eyes I can change what you see

På ridlektionen igår fick jag rida en häst som heter Valli, jag har aldrig ridit henne förut men Agnes sa att hon trodde att det var min typ av häst, så jag litade på henne! Agnes hade rätt, hon var jätterolig att rida, lite speciell inte bara en typisk ridskolehäst som bara gör allt man säger, hon var lite busig men jättecharmig.


HAHAH ni får en failbild på mig och Millan, väldigt snyggt hopp dedär!

So I can go until I blow up, eh, and I can drink until I throw up, eh

andra dagen på lovet, känns underbart. Igår letade jag min hund(!?) mest hela dagen, hahah han rymde för första gången någonsin och hittades av en familj tre kilometer härifrån, skithund! han var borta från klockan 1 till 6..

På kvällen tränade jag först ett dressyrpass för bästa pia på kottis, och efter de hade vi en riktigt rolig hopplektion på Alcama! :D


Nu har jag precis kapat tre avsnitt gossipgirl och ska nu byta om för att åka med stina till stallet för en uteritt!


arkivbild på alcama



RSS 2.0