DRIVE BY



Hallå! Jag vet att jag har uppdaterat väldigt dåligt, min ursäkt är att den där tiden aldrig räcker till.. Har mycket i skolan plus att jag har börjat övningskört så då finns det inte mycket tid över till bloggen på kvällarna. Nu tänkte jag bara slänga in ett snabbt inlägg eftersom att jag verkligen borde plugga, ska analysera texter som är rasistiska och nazistiska osv. Jävligt svårt måste jag säga! Snart ska jag dessutom ut på vägarna så håll er inne ikväll, hejdå!

image description

WE HEART IT

Här får ni massa otroligt härliga sommarbilder, allt för att ni ska längta ännu mer innan de roliga drar igång! Jag hoppas och tror att min sommar kommer bli liknande som på dessa bilder, kan knappt vänta, sommaren är så underbar!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image descriptionimage description
image description

image description

VEGAN

Idag drog veganveckan igång! Jag och några kompisar har bestämt oss för att inte äta något som kommer från djur på en hel vecka! Alltså inga mjölkprodukter, inget kött, inga ägg osv. Ni fattar inte hur svåårt det är! Värre än jag trodde, särskilt nu när jag kom hem och det finns massa gott som man inte får äta.. Jag fick nöja mig med lite frukt och vatten helt enkelt.
Annars idag har det inte varit något speciellt, borde pluggat matte men det sköt jag som vanligt upp! Har nu alltså nästan två hela kapiter att göra ikväll, för imorgon är det prov på dom båda! Love life.

I AM WHAT YOU SEE, I AM NOT WHAT THEY SAY


MOVIE


Här får ni en liten film från senaste hoppträningen. Har även ett par andra filmer som kommer komma upp här på bloggen inom dom närmsta dagarna.

Jag och kotten siktar nu mot första tävlingen den 17 maj som jag förmodligen ska åka på. spännande att se om han sköter sig haha!



image description

DRIP DROP





Fan vad jag saknar den busen ibland asså!

Nyss beställt

Beställde nyss det här halsbandet, alltid kul med nya smycken!

image description

GOLD

Kom precis hem från stan. Efter skolan gick jag Hanna och Frida till körskolan och hade utbildning i tre timmar. Känns jävligt spännande att äntligen få börja övningsköra men samtidigt väldigt skrämmande, inte så konstigt när dom visar filmer på massa dödsolycker.. Jaja man har ju iallafall lite erfarenhet efter moppeåren!

Nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig i sängen och titta på oth, ha de bra!



ÄLSKAR ER MINA VÄNNER, NI ÄR OSLAGBARA!










image description

EN FÖRJÄVLA BRA ONSDAG


FINNER INGA ORD! ❤

Världens bästa!





Dance our life, there is no end in sight

Och så var lovet slut, gick lite väl fort tycker jag! Har i alla fall hunnit med mycket roligt på lovet, men samtidigt tagit det ganska mycket lugnt också. Har inte rört plugget, vilket kanske inte var så jättesmart, men riktigt skönt!


Kändes ändå rätt bra att vara tillbaka på skolan och träffa mina fina klasskamrater igen, nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och gjort en franskauppgift och nu blir det sängen för jag är verkligen dödligt trött, blev inte mycket sömn inatt eftersom jag ställde om dygnet helt på lovet.

Godnatt!

TEEN LOVERS, DON´T WAIT. VACATION IS OVER, DON´T WAIT


Min lördagskväll var riktigt bra, att sedan vakna upp på morgonen till ett helt galet bra väder gör inte livet helt dåligt!

Idag är det sista dagen på lovet vilket känns skit. Avslutade det dock på bästa sätt. Jag och frida tog med oss våra pluggrejer som vi somvanligt sparat till sista dagen och åkte till ett trevligt ställe och satt ute i solen och försökte plugga tillsammans. Pluggningen övergick ganska snabbt till solning ock skitsnack. Underbart! Det stekte faktiskt rätt nice där ett tag!

image description


BUSTER

Gårdagens hopplektion var den roligaste på riktigt länge. Fick rida ridskolans nya pudding, buster. Han var precis en sån häst jag tycker om, pigg och med oerhört mycket kapacitet. Hans gångarter är helt underbara!
Dessutom är han så jävla söt så man smälter!

Nu klockan halv 8 på lördagsmorgonen sitter jag i bilen påväg till hudik för tävlingar. Vi hörs!


/Agnes


OLDPICS




I never promised you a ray of light
I never promised there'd be sunshine everyday
I give you everything I have, the good, the bad



FINNS INGA LÖFTEN DÄR DU BOR

Tänkte passa på att visa en tröja jag köpte för ett tag sen, glömde lägga ut bild på den då, men här kommer i alla fall en halvkass mobilbild på den!

Just för tillfället är jag i gävle på farmors 80-årsfest, imorgon åker jag hem igen och då fyller min storasyster 19 så det blir mycket tårta nu!


FÖRSENT FÖR ATT ÅNGRA MEN TID NOG ATT TÄNKA OM


Har i Borås köpt lite nya grejer, blandannat två tröjor, som ni ser på bilderna. Har även gjort ett par jeansshorts som jag gillar jättemycket, dom ska dock inom kort tid få en liten uppiffning men det håller jag hemligt så länge!

Påsken medför jävligt mycket godis som ni alla vet, och inte nog med de så äter man bra mycket andra härligheter också, men är det påsk så är det! När lovet är slut ska jag iallafall försöka sätta igång med träningen inför beach 2012.

57 dagar kvar till sommarlovet!


image description
image description
image descriptionimage description

THEY SAID THEY WANTED TO BE LIKE US

Förlåååt för den dåliga uppdateringen, men det är lov och de känns som bloggen hamnar lite på sidan just nu.
I förrgår var det mysig filmkväll hos oscar med annat trevligt folk, idag har jag hängt med min Binaz hela dagen, vi åt tjockismiddag på donken och kollade på vampire diaries.
Jag har i alla fall ett grymt lov och hoppas ni har desamma!


Bilder från senaste dagarna!

Sitter i en soffa i Borås och tittar på bigbrother. Är alltså inte hemma i Sundsvall just nu utan är och hälsar på mormor och kusiner, därav sämst uppdatering!

Kommer hem på onsdag och då är jag back on track igen, ha det bäst så länge!

 

 


FYFAN VILKEN STJÄRNA!

Hade en grym hopptävlingsdebut med Kottis idag, han skötte sig helt och hållet, lycka!




DET ÄR OKEJ ATT SPÅRA UR OCH RENSA HUVUDET PÅ MOLN

image description
image description
image description
image description


GRATTIS FRIDA

Idag fyller min fina vän Frida 17 år, vi har känt varandra i ungefär 5 år nu och vi har massor med roliga minnen tillsammans, och mer ska det bli! Hoppas du får en fin dag, för det är du värd!
Grattis älskade Frida!


I WANT YOU TO NOTICE

Har haft en ganska skön skoldag om man bortser från omprovet jag gjorde i franska idag, kändes inte särskilt bra.
Tog livmoderhalscancer spruta idag, sköterskan råkade spräcka ett blodkärl så efteråt när jag satt i vilorummet med Frida och Binaz så svimmade jag! Skrämde livet ur både Binaz och Frida kan jag ju säga, men det slutade bra, vaknade efter några minuter haha..
På eftermiddagen satt vi mest och chillade och spelade till och med lite volleyboll ute för första gången i år!
Nu blir det one tree hill resten av kvällen, vi hörs!
image description
Gammal randombild
image description

DON'T WANNA BE LEFT IN THIS WORLD BEHIND, SAY YOU WILL RUN TO MY SIDE







CLOTHES OF TODAY


BEAUTIFUL NIGHT, WE'RE LOOKING FOR SOMETHING DUMB TO DO


Hade en riktigt bra och rolig kväll igår med fina vänner, träffade dessutom massa nytt trevligt folk. Inte helt fel!
Idag är jag tröttare än typ nånsin. Har varit och solat och dessutom pluggat, chill dag ändå.
Hoppas ni haft en galen helg, puusss



Bilden är inte från igår och vi ser ganska efterblivna ut men vafan, kvällarna med er mina fina vänner blir alltid dom bästa! ♥



NEW IN


Nytt halsband, köpte det i fredags. Love it!
image description

RSS 2.0