modelljakten

Kom hem från stan för bara ett tag sedan, stannade längre än vi tänkt på modelljakten..

När vi stressat dit från skolan var de sjuuukt mycket folk där men vi lyckades ändå få hyfsade platser, kön var oerhört lång. Dom blev först fotad sen pratade dom med domarna, blandannat kenza!!!!, sen fick dom vänta på beslut om vilka fem som skulle gå vidare och få göra en utmaning.

kön blev kortare och kortare och tillslut var den näsan tom, då övertalade jag Anja och Alva varandra att vara med, äsch de är ju bara för kul skull, och för att få prata med kenza.., hade iaf rätt längd liksom. De man inte tänkte på då var att allt filmades och att de finns en risk att komma med på tv.

Hahah sagt och gjort, direkt från skogen kom vi och gjorde precis som alla andra som sökte, fotades och pratade med domarna, herregud vad nervös man var, och snyggt med mitt rosa gips på bild också haha!
 
Eftersom vi bara sökte för kul skull så hade ingen av oss förväntningar att gå vidare, alla andra var så sjukt fina!
När man sedan såg vad utmaningen var så blev man ganska glad att man inte blev utvald haha, catwalk mitt i IN gallerian med höga stilettklackar.

De fem tjejerna som blev utvalda var verkligen såna som skulle kunna bli modeller, på riktigt! Dom gjorde sin catwalk och tjejen som vann får åka till "final" i stockholm.


Kenza

Grymt med folk!

snygga Andreas Wijk!

hahah!


Medans dom byggde om till catwalk gjorde vi allt för att få en bild med kenza men lyckades inte.
Men en bild och en autograf av andreas fick man allt!!


Ser helt störd ut men han är snygg iallafall!

Lite irriterande att jag bara hade en bläckpenna men aja, den ÄR där!





Kommentarer
Postat av: Hanna

OMG COOOOOOOLT! :D lite besviken dock på att du inte lyckades få kenzas atograf, men men;) carl hälsar: brunstig och julafton(ni skulle förstå sa han);) hejdå!

2011-09-03 @ 16:22:11
URL: http://hannaelinmarie.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0